Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi lesz? Őszintén, ti mit tennétek a helyébe?
Ha barát akar lenni, akkor az is lesz, ha több akkor vessen magára. Hibáztál, de ez már így veszett.
Türelem és türelem, ja és figyelj, hogy ne égess fel magad mögött mindent. A párkapcsolatod is teljesen tönkre mehet emiatt!
eltekintve attól, hogy mit gondolok rólad...!
Szerintem 1. most a barát kicsit elfordul és megmarad "barátnak" 2. előadja a hősszerelmest - és az ott fog átbni, ahol tud, 3. megfúrja a kapcsolatodat- kitálal a barátodnak, 4. szóba se áll veled
ezekre számíthatsz, teendő: óvatosnak lenni és hagyni, ha keres, akkor távolságot tartóan beszélni vele és az idő majd eldönti
a helyedbe egyébként hagynám az egészet, ebből már nem lesz jó kapcsolat semmilyen téren sem!
jó kis oldal, segítsük az árva kis ribn-ot, mert most izgul, hogy mi lesz...
a párkapcsolatát elárulja, barátját megvezeti. szégyen
remélem ugyanezt kapod vissza is az élettől ribi!
Ki az az egoista elmebeteg, aki hajnal 4-kor az én kapcsolati gondjaimmal foglalkozik,illetve engem ócsárol hajnal 4-kor? Jézus, hát neked se jut jobb !
Nyugodtan ribancozz,mer az nem itt kezdődik. Sajnálom,hogy a pasik ilyen hülyék, hogy amikor határozott,egyértelmű jelek vannak,akkor sem veszik észre magukat,erőszakosan nyomulnak vagy belehergelik magukat valami olyanba ami nincs.Beképzeltek. Egyébként a kapcsolatnak 60 %-a távolság volt, kb. 40 % volt amikor találkoztunk,és jó ideje nem történt semmi.Ennek a ribancozónak nincs benne a szótárában a barátság.
Mert a hapsik egoisták, és nem veszik észre magukat, aztán majd nyalogatják a sebeiket.
Egyébként a párom tudott róla.
"Ennyire tabu,hogy új barátja legyen az embernek? Ilyen gáz,hogy történetesen nem lány hanem fiú?"
Nem lenne "tabu", nem is kövezne meg senki ha nem b.sztál volna át két embert kapásból!
Az elsőt azzal, hogy másfelé kezdtél el kacsintgatni így marhának lett nézve, a másikat meg mert nem mondtad már el az elején, hogy "foglalt" vagy. Ez nem túl etikus húzás nőtől, férfitől egyaránt....
Ha mindkettő ezek után elkerülne téged jogosan tennék!
20-as
"megemészti és úgy fog használni, hogy észre sem veszed" -te jó ég ! Miféle gondolkodás ez ! Te egy férfi ribanc vagy. Nem veszed észre,hogy egy emberről beszélsz?
A jelenlegi kapcsolatom ezt tudja és tudta. Azt inkább ne vesézzük,elég problémás így is.
Egyébként a a páromnak is van lány barátja,szokott is vele találkozni.Én nem tudom,lehet bennem van a hiba, de nem vagyok sem irígy sem féltékeny,mert jól érzi magát vele. Hosszú az élet,nem várhatom el,hogy az egyetlen kommunikációja én legyek.Amíg betart egy határt,márpedig ha ezt mondja,és ahogy viszonyul hozzám elhiszem neki. Most én nem tehetek arról,hogy bizonyos dolgaiban nem talált rám,mint társra.
Ha meg elhagy, akkor nem ezért fog.De eddig még nem hagyott el.
10,22 válaszokkal tudok teljesen azonosulni.
19,23-al pedig nagyjából .
Ezek segítettek,köszönöm.
A többi fölösleges fröcsögés,kövezés,pálcatörés.Lényegtelen hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!