Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi lesz? Őszintén, ti mit tennétek a helyébe?
Öszinte leszek, én biztos hogy nem tekintenélek már Nőnek.
Innéntől kezdve csak egy befejezetlen flőrt lennél, amint megkapnálak eldobnálak.
Megtettem párszór, mégegyszer nem fogom.
Te szépen visszamész ahhoz akit szeretsz bennem meg csalódsz. Ennyi.
Miért? Mert az őszinteség számomra többet jelent bárminél.
Ha én megtisztellek az őszinteségemmel úgyanezt várom el tőlled is.
Én nem vagyok az a türelmes típús, ha te nem lesz más.
Tudod elég elszomórító dolog, hogy játszod nekem a szépet közbe meg van valakid, akit nem szeretsz már.
Eléggé kiábránditó szerinted ezek útán azt fogom rólad gondolni, hogy mellettem is megmaradsz. Tévedsz.
Nem vagyok megalkúvó.
De figyelj, mondjuk a kezdeti közeledésést letőrhetted volna azzal, hogy már van valakid. Tévedek? :)
Te se tudod, mit akarsz tőlle, és ez a legrosszabb.
Én nem ítéllek el.
Végülis az is lehet, hogy csak bűntudatod van, mert nem mondtad el neki, hogy van valakid. Mert élvezted, hogy egy férfi közeledik hozzád.
Értelek.
Ebben az esetben is csak azt tudom mondani, hogy a barátság az nem fog menni. Valaki többet akar majd, és bele bukik.
Hát, hogy Ő mit fog tenni, az nagyon sok mindentől függ, hogy tényleg vagy-e neki annyira fontos, vagy sem.
Én nem szeretem bizonytalanságot, én biztos lépnék.
De ez ÉN vagyok... Szóval elbizonytalanítani se akarlak.:D
Egyrészt: nem fogod elveszíteni, mert még nem kapott meg és bántani fogja férfiasságát, hogy még nem voltál meg. TEhát biztosra veszem, hogy megemészti és úgy fog használni, hogy észre sem veszed.
Másrészt: gondolj bele, hogy ezzel mennyit ártottál jelenelegi kapcsolatodnak is. Egyszerre két vasat nem lehet tűzbe tartani, Ne csodálkozz, hogy nem felhőtlen a párkapcsolatod. Nem a barátkozással van baj, hanem azzal, hogy elhallgattad a párodat! Ha nem hallgatod el, akkor a barátság kialakult volna. Most meg megtörik, mert a háttérbe megkívántak...
Szerintem túl sokat akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!