Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi lesz? Őszintén, ti mit tennétek a helyébe?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban éle 1,5 éve,ami nem teljesen felhőtlen. Találkoztam egy másik férfival, akivel barátság szövődött közöttünk.Volt közös hobbink-a tánc.Ritkán találkoztunk,mert nem élünk közös városban, de máshogy tartottuk a kapcsolatot.Egyre közelebb kerültünk egymáshoz,egyet viszont elhallgattam előtte,hogy van barátom. Ő viszont belém szeretett-vagy a küszöbén van,és ezért elmondtam neki ma,mert már nem lehetett tovább titkolni.Nagyon fáj neki,és szomorú. El fogom veszíteni?
2013. febr. 18. 23:50
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Beszéltünk ma, és elmondtam neki. És azt is,hogy tudja be annak,hogy elég rossz helyzetben vagyok sok téren,és ne vegye a felé irányuló bántásnak,hanem,az én fejembe lévő káosznak az eredményeként. Egyszerűen nem látok kiutat az adott helyzetemből, s most abban sem vagyok biztos,hogy ha egyedül lennék, akkor lenn-e ebből párkapcsolat-ezeket mind elmondtam.Barátok voltunk.Ennyi.
2013. febr. 19. 00:14
 12/30 anonim ***** válasza:

Öszinte leszek, én biztos hogy nem tekintenélek már Nőnek.

Innéntől kezdve csak egy befejezetlen flőrt lennél, amint megkapnálak eldobnálak.

Megtettem párszór, mégegyszer nem fogom.

Te szépen visszamész ahhoz akit szeretsz bennem meg csalódsz. Ennyi.

Miért? Mert az őszinteség számomra többet jelent bárminél.

Ha én megtisztellek az őszinteségemmel úgyanezt várom el tőlled is.

Én nem vagyok az a türelmes típús, ha te nem lesz más.

Tudod elég elszomórító dolog, hogy játszod nekem a szépet közbe meg van valakid, akit nem szeretsz már.

Eléggé kiábránditó szerinted ezek útán azt fogom rólad gondolni, hogy mellettem is megmaradsz. Tévedsz.

Nem vagyok megalkúvó.

2013. febr. 19. 00:30
 13/30 A kérdező kommentje:
12,de nem kapnál meg,mert csak barátok voltunk. Ezt kihagytad.
2013. febr. 19. 00:39
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy mennyire tisztelt meg az őszinteségével, mert nem kérdeztem és nem firtattam mélyebb témákat vele.Húztam egy vonalat,nem lépte át ő se, de én sem az övét. Csak ő többet várt-tehát ki használ ki kit? Vagy használna...
2013. febr. 19. 00:42
 15/30 A kérdező kommentje:
És,pont egy hete mondta,hogy mindegy mi lesz a kapcsolatunkból, merre fordul, egy a lényeg,nem szeretne elveszíteni,mert fontos vagyok neki.Hát most bebizonyíthatja,mennyire volt őszinte...
2013. febr. 19. 00:44
 16/30 anonim ***** válasza:

De figyelj, mondjuk a kezdeti közeledésést letőrhetted volna azzal, hogy már van valakid. Tévedek? :)

Te se tudod, mit akarsz tőlle, és ez a legrosszabb.

Én nem ítéllek el.

Végülis az is lehet, hogy csak bűntudatod van, mert nem mondtad el neki, hogy van valakid. Mert élvezted, hogy egy férfi közeledik hozzád.

2013. febr. 19. 00:50
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem,jól éreztem magam vele,ahogy ő is velem. Ezt élveztem. Közös hullámhosszon rezgünk,vagy mit mondjak. De ezt most el kell veszítsem. Jobban összeillenénk, mint az aktuális párommal-érdeklődési kör,temperamentum, stb.Jó lett volna,legalább barátként együtt maradni...valszeg ez már nem lesz.
2013. febr. 19. 00:55
 18/30 anonim ***** válasza:

Értelek.

Ebben az esetben is csak azt tudom mondani, hogy a barátság az nem fog menni. Valaki többet akar majd, és bele bukik.

Hát, hogy Ő mit fog tenni, az nagyon sok mindentől függ, hogy tényleg vagy-e neki annyira fontos, vagy sem.

Én nem szeretem bizonytalanságot, én biztos lépnék.

De ez ÉN vagyok... Szóval elbizonytalanítani se akarlak.:D

2013. febr. 19. 00:59
 19/30 anonim ***** válasza:
Eltitkoltad előle, hogy van barátod, így ő beleélhette magát, hogy lehet komolyabb a dologból, kialakulhattak benne mélyebb érzések, ami nem történt volna meg, ha az elejétől fogva tisztában van vele, hogy foglalt vagy. Ez márpedig átbaszás. Nem is kicsi. Nagyon megbánthattad, büszke vagy magadra?
2013. febr. 19. 02:48
 20/30 anonim válasza:

Egyrészt: nem fogod elveszíteni, mert még nem kapott meg és bántani fogja férfiasságát, hogy még nem voltál meg. TEhát biztosra veszem, hogy megemészti és úgy fog használni, hogy észre sem veszed.

Másrészt: gondolj bele, hogy ezzel mennyit ártottál jelenelegi kapcsolatodnak is. Egyszerre két vasat nem lehet tűzbe tartani, Ne csodálkozz, hogy nem felhőtlen a párkapcsolatod. Nem a barátkozással van baj, hanem azzal, hogy elhallgattad a párodat! Ha nem hallgatod el, akkor a barátság kialakult volna. Most meg megtörik, mert a háttérbe megkívántak...

Szerintem túl sokat akarsz!

2013. febr. 19. 03:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!