Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén a mackós vagy egy átlag pasi a jobb?
Tudom, hogy nem lehet ezt így általánosítani, de én pl amíg mackósabb voltam, ha nem is tapadtak a nők, de mindig volt barátnőm is plusz egy két kaland. Leadtam 25 kg-ot ha nem többet, és egyszerűen nem jön össze semmi. Ki érti ezt?
Azt mondják, nagypn jóképű vagyok és nagyon jó pasi, főleg amióta lefogytam. Akkor miért nem tudok felszedni egy nőt sem??? De most komolyan, nincs semmi bajom a duci csajokkal sem, és azok sem állnak szóba velem.
lehet, hogy csökkent az önbizalmad és a kisugárzásod. Ülj ki a napfényre és szívd a pozitív energiát! Komolyan! Lehet a D-vitamin-hiánytól vagy egy kicsit depis, mint ahogy nagyon sokan. Mindjárt itt a tavasz, jó idő, virágok...lehet csajozni ;) de nehogy visszahízz! Nem jó a mackós pasi.
18/L
Én jobban szeretem az átlagos férfiakat. Bár leginkább, ha valaki sportos/szálkás.
Viszont sok nőnek tetszik a mackós alkat. Nem tudom mi lehet a probléma.
22/L
Ez nem alkat függő, kisugárzás kérdése!! :)
A jó pasiktól általában tartanak a nők, hogy úgyis biztos van barátnője, stb.
Legyél magabiztos, te is megtalálod a párod! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!