Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi lesz? Őszintén, ti mit tennétek a helyébe?
Én is remélem, hogy mindkettő dob!
Legalább az első tudja már, hogy át lett b.szva?
Gondolom, hogy semmit se sejt az egészből.
nem az a gáz, hogy ellenkezőnemű. hanem az a gáz, hogy nem vallottad be Neki a párod létét, még akkor is, ha épp szakítani készültél.(mindketten tudjuk, hogy azért nem mondtad el, mert tetszett a helyzet, a bókok, az udvarlás, etc.) megaláztad az irántad megelőlegezett őszinteségével-és érzelmileg majdnem kijelenthető, hogy zsaroltad.
ezt hívják r.bancnak.:)
Ha valóban megtetszettél neki, akkor nem fog meghátrálni ettől. Engem soha nem zavarna, ha egy lánynak barátja van és azt látom érdeklődik irántam.
Nem a szavak szintű kommunikáció a lényeg, hanem a szavak mögötti kommunikáció.
Te szavak nélkül egyértelműen azt mondtad neki, hogy ő fontos a számodra. Ezt egész biztosan észrevette.
Ennek megfelelően kell cselekednie!
Én is voltam így, igaz egy lány szerelmet vallott, de elmondta, hogy most van párja, mivel nekem is tetszett már régebb óta, kezdeményeztem nála, hogy elhódítsam a párjától. Nyilván, nem véletlenül mondta el, hogy szerelmes.
Lehet, Neked is el kellene mondani az érzelmeid iránta, és teljesen tisztán elmesélni a helyzetet. Őszintén, hogy átérezze a helyzeted, és annak nehézségét, akkor már ketten keresitek a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!