Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi lesz? Őszintén, ti mit tennétek a helyébe?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban éle 1,5 éve,ami nem teljesen felhőtlen. Találkoztam egy másik férfival, akivel barátság szövődött közöttünk.Volt közös hobbink-a tánc.Ritkán találkoztunk,mert nem élünk közös városban, de máshogy tartottuk a kapcsolatot.Egyre közelebb kerültünk egymáshoz,egyet viszont elhallgattam előtte,hogy van barátom. Ő viszont belém szeretett-vagy a küszöbén van,és ezért elmondtam neki ma,mert már nem lehetett tovább titkolni.Nagyon fáj neki,és szomorú. El fogom veszíteni?
2013. febr. 18. 23:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
r.banc.;)
2013. febr. 18. 23:51
 2/30 anonim ***** válasza:
Jóformán átverted. Nem értem miért kellett eltitkolni a barátodat. Valószínűleg meg szakítja veled a kapcsolatot, ami az ő részéről érthető is.
2013. febr. 18. 23:52
 3/30 A kérdező kommentje:
Rbanc,nem rbanc, nem feküdtem le vele.
2013. febr. 18. 23:54
 4/30 A kérdező kommentje:
2,azért,mert ki akartam lépni a kapcsolatból.
2013. febr. 18. 23:55
 5/30 anonim ***** válasza:
67%
de hülyítetted, átverted, megaláztad.;) remélem két szék közé esel, a padlóra.
2013. febr. 18. 23:55
 6/30 A kérdező kommentje:
Azért ez nem így van, mert végig csak barátság volt köztünk.Jól érzem magam vele,és ezt többször le is tisztáztuk.
2013. febr. 18. 23:57
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is remélem, hogy mindkettő dob!

Legalább az első tudja már, hogy át lett b.szva?

Gondolom, hogy semmit se sejt az egészből.

2013. febr. 18. 23:57
 8/30 A kérdező kommentje:
De, a párom tudja, úgy ahogy van,a barátom meg most tudja. Ennyire tabu,hogy új barátja legyen az embernek? Ilyen gáz,hogy történetesen nem lány hanem fiú?
2013. febr. 19. 00:00
 9/30 anonim ***** válasza:

nem az a gáz, hogy ellenkezőnemű. hanem az a gáz, hogy nem vallottad be Neki a párod létét, még akkor is, ha épp szakítani készültél.(mindketten tudjuk, hogy azért nem mondtad el, mert tetszett a helyzet, a bókok, az udvarlás, etc.) megaláztad az irántad megelőlegezett őszinteségével-és érzelmileg majdnem kijelenthető, hogy zsaroltad.

ezt hívják r.bancnak.:)

2013. febr. 19. 00:04
 10/30 anonim ***** válasza:

Ha valóban megtetszettél neki, akkor nem fog meghátrálni ettől. Engem soha nem zavarna, ha egy lánynak barátja van és azt látom érdeklődik irántam.

Nem a szavak szintű kommunikáció a lényeg, hanem a szavak mögötti kommunikáció.

Te szavak nélkül egyértelműen azt mondtad neki, hogy ő fontos a számodra. Ezt egész biztosan észrevette.

Ennek megfelelően kell cselekednie!

Én is voltam így, igaz egy lány szerelmet vallott, de elmondta, hogy most van párja, mivel nekem is tetszett már régebb óta, kezdeményeztem nála, hogy elhódítsam a párjától. Nyilván, nem véletlenül mondta el, hogy szerelmes.

Lehet, Neked is el kellene mondani az érzelmeid iránta, és teljesen tisztán elmesélni a helyzetet. Őszintén, hogy átérezze a helyzeted, és annak nehézségét, akkor már ketten keresitek a megoldást.

2013. febr. 19. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!