Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, most őszintén, név...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most őszintén, név nélkül. Ugye mindegyikőtök szembesült már a párotok vonalkódos alsógatyájával?

Figyelt kérdés
Legyen akármilyen igényes a pasi.... Mennyire volt kiábrándító?? :D
2013. febr. 13. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
2013. febr. 13. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Bocs.. Ugye vonalkód címszó alatt ugyanarra gondolunk?? Határozottan állítom hogy nekem még sosem volt vonalkódom..:D

22/F

2013. febr. 13. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Elárulok valamit. A lányok vonalkódos alsóneműje semmivel sem gusztább.
2013. febr. 13. 15:56
 4/10 anonim válasza:
Az lehet fékcsíkos is.
2013. febr. 13. 16:00
 5/10 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy gusztább... a kérdés tök komoly
2013. febr. 13. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
3 éve élek a párommal együtt, még nem láttam, hogy olyan lett volna az alsónadrágja, pedig vannak neki fehérek is.
2013. febr. 13. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
nem értem mire gondolsz gondolom arra hogy koszos?nem soha pedig 3éve vagyunk együtt!gondolom s rendszeres fürdés gatya váltás a titka!:D
2013. febr. 13. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
+ megtanulni rendesen kitörölni a vonalkod festéket!!! Persze, ha se--be kur-gatják, akkor gyengül a zároizom is.
2013. febr. 13. 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

42/F

Én az ilyen kérdéseket sosem értettem, illetve azt sem tudom hová tenni, miért élcelődnek sokszor azzal, hogy egy FÉRFINEK (és csakis férfinek?) "vonalkódos" lenne az alsónadrágja. A férfi az valami koszor undorító állat? Miből gondolják ezt sokan?

Egy kultúrált, és rendesen tisztálkodó EMBER (akár férfi, akár nő) alsóneműje NEM "vonalkódos"!

Az én alsónadrágjaim mindeig tiszták, és nagyon egyszerű, mert székletürítés után megmosom a fenekem, és tiszta alsót veszek minden nap. Ha véletlenül nem otthon, hanem másutt jön rám a szapora, akkor ott van a táskámban mindig a nedves törlőkendő, azzal is megtörlöm a WC-papír használata után, és nem marad "vonalkód". Balesetek történnek két-háromévente egyszer (hasmenés, amikor az ember esetleg nem jut el időben a helyig, vagy nem tud utána rendesen tisztálkodni, mert nem otthon van, de ez ritka, és akkor a nnormális ember otthon azonnal beáztatja az alsóneműjét, és nem hagyja "vonalkódosan" várakozni, amíg hányingert kap tőle az, aki a mosásba beleválogatja.

Őszintén szólva, nekem ez a véleményem, és normális férfitársaim nevében is kikérem magamnak a "vonalkódos gatya" feltételezést. Még valami: én nem "gatyát" hordok, hanem "alsónadrágot", ami egy kis minőségi különbség.

2013. márc. 7. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:
9#9: Tökéletesen igazad van, egyetértek! Látom, valami pervez állat leszavazott, holott szerintem 1000%-osan hasznos és jó a válaszod!!! :)))
2013. márc. 12. 08:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!