Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrlődök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Van egy barátnőm akivel együtt vagyok lassan egy éve, náluk lakok és onnan járok be dolgozni az új munkahelyemre. nemrég diplomáztam és sikerült megcsípnem egy állást amivel fejlődhetek. A barátnőmet szeretem, megvagyunk, de van néhány szokása ami néha egyre jobban idegesít. Meg kezd befordulni, mert ő nem talál munkát egy ideje már. Jött egy lány(nő) akit régről ismerek és nemrég felvettük a kapcsolatot egymással, néha találkozgatunk, nagyon jól elvagyunk, sokat vigyorgunk. Hasonló értékrenddel és ambíciókkal rendelkezünk. Csak ő a nagy Budapesten lakik és dolgozik. Nem tudom mitévő legyek. A barátnőmet szeretem, meg ugye a munka, mert máshonnan nem nagyon tudnék bejárni, mert a szüleim máshol laknak. Az új lányt nagyon megkedveltem. Mondhatni túlságosan is. Nem tudom mitévő legyek, mert számomra az ha fájdalmat okozok valakinek a világ vége. Nehezen bírom. És nem tudom merre van az előre. Ha van valami tanácsotok kérlek osszátok meg velem. tanácstalan vagyok.

2013. febr. 16. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik nőt tudod elképzelni hosszú távon magad mellett? A többi csak kifogás.
2013. febr. 16. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kicsit fel kéne pezsdítenetek a kapcsolatot barátnőddel :D az új lény sok szépet kínál, de nem véletlenül azzal vagy most akivel :D
2013. febr. 16. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
*lány XDDDDDDD
2013. febr. 16. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Talán segíthetnél neki, hogy ne forduljon be mert annál rosszabb lesz ha depressziós lesz a végén. Nem az, hogy lelépsz mással! Mert akkor leírtad magad az új csaj előtt is. Ha bajod van a barátnőddel, mondd neki hogy ez meg ez idegesít, ne csináld vagy csináld másként...

Döntsd el, hogy mit akarsz, mert az nem járja, hogy mind a kettőt hülyíted a végén. De ha szereted a barátnőd elvileg, nem értem hogy jöhetett képbe a másik. Csak a munka miatt ne maradj vele mert az megint szemétség.

2013. febr. 16. 17:01
 5/5 anonim válasza:
Szerintem sem kell elhamarkodottan dönteni. Próbálj a probléma mélyére ásni, többet beszélgetni a barátnőddel. Sajnos minden ember és minden kapcsolatban van egy mélypont, vannak hullámvölgyek. Ezeket vagy átvészeljük, vagy baj van. És tényleg kipróbálhattok új dolgokat, gondolok itt közösségi helyszíni programokra, vagy esetleg mikor kettesben vagytok. Néha az embernek csak az kell, hogy kicsit eltérjen a hétköznapokból, a megszokottól, az is elég energiát ad, hogy ne forduljunk be (annyira). :)
2013. febr. 16. 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!