Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim ti járnátok olyan sráccal, akinek huszonéves létére már nem a bulik jelentik a nagy életcélt?
Pl. olvas ilyen könyveket és próbálja sikerre vinni az életét.
Tony Robbins - Határtalan siker, Charles Faulkner - A változás te magad légy...stb.
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Hűha :) Ezek szerint nektek nem az tűnt ki egyáltalán, ami nekem, vagy már ennyire sokrétű volt a kérdező filozófiai elmélete? "Akinek más életcéljai vannak, melyet saját megítélése szerint szeretne elérni, s ez a sikerben manifesztálódik, miért lenne még mindig több, mint akárki? Annyival valóban több, hogy van egy olyan célja, amihez kitartást párosít és el akar érni? "
Végig arról van szó, hogy ő nem jár bulizni, ennek okáért lássuk hát meghatározott szignifikáns életcéljait, aminek is köszönheti e zseniális világnézetét.(whoah) :P
Minden erre utal azon túl, hogy ennek konkrétan az ellentettjét állítja, közben nem ahhoz tartja magát. Vagy ez csak nekem volt furcsa? Bár végül is nekem mindegy, ti tudjátok.
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Szeretnék tisztázni dolgokat utolsó kommentelőm!
Több, mint valószínű, hogy senki sem különb a másik embernél. Ezt onnan gondolom, hogy szót emeltél 0%-os hasznosságú válaszod miatt. Tehát, ha már így játszunk, én is beleképzelhetném ebbe azt az egót, amit ki akarsz elégíteni mindenáron, mivel sérelem ért a 0%-od miatt. De én nem képzelem bele ezt, mert miért is ítélkeznék Feletted, amikor nem is ismerlek. Ennek ellenére, te mégis ítélkezni igyekszel, ezt próbálod meg leírni igen kifinomult megfogalmazási módszert alkalmazva, mert fogalmad sincs, hogy mik a céljaim (kérdezted? Nem.), pusztán hajlamos vagy egyetlen kérdést kisarkosítani a magad szájíze szerint. Tettem én ilyet a kárdáseidnél? Nem. De ugye megteheted, mert nem kell vállalni az arcodat. Ezért szenny ez az oldal. Én pedig pusztán naivitásomról tettem tanúbizonyságot a kérdésemmel, ártó szándék, ítélkezés vagy gőgösség még csak véletlenül sem volt benne, ha volt is, nem akartam, hidd el.
"Hűha :) Ezek szerint nektek nem az tűnt ki egyáltalán, ami nekem, vagy már ennyire sokrétű volt a kérdező filozófiai elmélete?"
Miféle elmélet, felvilágosítasz? :) A kérdés arról szólt lefordítva: Járnátok-e olyan fiúval, aki komolyabb, egy picit visszahúzódóbb de korántsem antiszociális? Aki szeret művelődni (olvasni) és megpróbál mindent megtenni a céljaiért.
De minthogy Te sem vagy köteles vállalni az arcod (nem is teszed), én sem vagyok köteles kiírni magamból az összes vágyamat és megindokolni egy ismeretlennek, hogy miért is ez, vagy az a vágyam? Egy átfogó kérdést tettem fel, sajnálom, ha nem akarsz és nem tudsz a sorok közé nézni, olvasni. Ítélkezni könnyebb, tudom :)
"Akinek más életcéljai vannak, melyet saját megítélése szerint szeretne elérni, s ez a sikerben manifesztálódik, miért lenne még mindig több, mint akárki? Annyival valóban több, hogy van egy olyan célja, amihez kitartást párosít és el akar érni? "
Válaszod: Végig arról van szó, hogy ő nem jár bulizni, ennek okáért lássuk hát meghatározott szignifikáns életcéljait, aminek is köszönheti e zseniális világnézetét.(whoah) :P
Sajnálom, hogy megint nem sikerült megértened a lényeget. A miért lenne még mindig több mondatrészem arra utalt, azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem képzelem magam többnek akárkinél is azért, mert nem vagyok bulizós, mert ilyen könyveket olvasok és ezzel pont ezt emeltem ki. Miért is lennék több? Semmiért. Én csak magam adom, lehet, hogy kicsit fura vagyok, mert nem követem a televíziós tehetségkutatókat, nem nézek híradót meg minden marhaságot, de ettől még nyomon követem a lét történéseit. Nem szeretnék agymosott lenni, ezért is teszek meg lépéseket.
Tudod, mondhatnám, hogy nem vagyunk egy rezgésen. De ez így van jól. Óva intem magam afelől, hogy megpróbáljalak ráhangolni az én utamra, és gondolom Te sem szeretnéd ezt megtenni velem. De, egy arany mondást jó, ha megjegyzel:
"Ha építeni nem tudsz, jobb, ha a rombolást is abbahagyod".
Ne mentsd fel magad a korrekt emberi viselkedés alól csak amiatt, mert egy névtelen oldalon jársz. :)
Jajj, szent zabpehely...
Most kajak kössek bele mindenbe, amivel sikerült jellemezned? Egyszerűség kedvéért 1-2 dolgot emelik ki, a többit rád hagyom.
De először egy pozitív megjegyzés, utóbbi kommented majdnem eredetinek tűnik, talán ezt végre magadból írtad, már rokonszenvesebbek mint az előzők, amik elég erőltetettek szerintem. (Most hagyjuk azt, hogy "te direkt engedtél a színvonalon" (bár ez nem a színvonal), őszintén szólva nem hiszem, hogy erről van szó)
Valamit félreértettél, megint komikusan túlmagyarázol mindent. Tulajdonképp nem szoktam szmájlikat írni amikor nincs rá okom, tudom hogy sokan ezt csinálják, de én nem. Ergo, a valóságban is mosolyogtam a leszavazáson és haláli nyugodt voltam. Nem először és nem utoljára fordul elő, nem okoz traumát ha itt lerontom az átlagom (pont az előző másik 2 válaszom meg 100%-os, na és?).
"Ennek ellenére, te mégis ítélkezni igyekszel, ezt próbálod meg leírni igen kifinomult megfogalmazási módszert alkalmazva"
Hoppá, na álljunk csak meg. Akkor te most szerepet cseréltél, vagy nem pont, hogy én mondtam ezt neked? Vagy ez nem ment át? És akkor az irónia se gondolom. Tartottam tőle, hogy valaki beveszi a horgot és ezzel jön, hogy "a fogalmazás", nyilván ha belekötök valamibe akkor magamtól már nem vagyok olyan béna hogy közben ugyanazt teszem. Bár mindegy, fogd fel így, ha jól esik.
A maradékot a bejegyzésből egyelőre hisztinek tudom be, bocs. Az oldal anonim ahogy az internet is, hát haver ez egy ilyen világ, nehogy már erre hivatkozz azért, mert kritikát kaptál (védelmi mechanizmus?).
"...blabla... ...A miért lenne még mindig több mondatrészem arra utalt, azt bizonyítja, hogy "
Ja, ezt jól megmagyaráztad, sőt, már nagyon világos. Az már kevésbé hogy, ennek ellenére utána meg rögtön azt írod, hogy "Annyival valóban több, hogy van egy olyan célja, amihez kitartást párosít és el akar érni".
Hiába írod azt, mit elvárnak tőled (a "miért hinném hogy jobb vagyok" c. monológot), mikor közben rejtett mondanivalóként meg azt sugallod, hogy "látjátok? Én képviselem az értéket, ti lányok, szeretitek az értéket?"
Nekem ez ellenszenves, ezért hangot emeltem. A többiek viszont feltehetőleg csak azt látták, hogy én vagyok a bunkó, ezért bőszen nyomkodták a lefelét gondolom. Hát tettem egy újabb megjegyzést rá. Összeállt a kép?
Utolsó mondatodat meg a két bejegyzést szintén jobb, ha nem szedem darabokra, süket duma. Én ezekre csak azt mondom, amit Puzsér Robi szokott, hogy egy balkáni reflex elkerülése érdekében a kritikánál a kritikára, ne a kritikusra reagálj. Értem ezt a gyenge helyreutasításokra, meg a pszichoanalízisre.
Remélem végre lezárhatom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!