Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim ti járnátok olyan sráccal, akinek huszonéves létére már nem a bulik jelentik a nagy életcélt?
Pl. olvas ilyen könyveket és próbálja sikerre vinni az életét.
Tony Robbins - Határtalan siker, Charles Faulkner - A változás te magad légy...stb.
"Aki más, mint a nagy többség, az miért képzelné magát többnek?"
MINDENKI szinte, aki más, mint a többség, többnek képzeli magát az átlagnál. Ez az első dolog, ami kiderül az irodalomból, nem?
Akinek más életcéljai vannak, melyet saját megítélése szerint szeretne elérni, s ez a sikerben manifesztálódik, miért lenne még mindig több, mint akárki? Annyival valóban több, hogy van egy olyan célja, amihez kitartást párosít és el akar érni?
Mennyi embernek van vitathatatlan hite önmagában és abban, hogy eléri, amit szeretne? Ezen érdemes elgondolkodni.
Igen, én értem amit írsz, a válogatott, bölcsész fogalmazásod ellenére is, biztos azért, mert én sem vagyok hülye. Viszont nekem ebből más jön le, márpedig a hatalmas párhuzam az ismert költőktől, ami benned is nagyon jelen van. Ez pedig az, hogy elnyomottságod, a nyomorultság érzetedet olyasféle ego-val próbálod kompenzálni amivel szellemi értéked, intelligenciád magasságát akarod akarod kifejezni. Ez kapaszkodót jelent az önértékelésre, így késztetésed van rá, ezért írtad ki a kérdést, és ezért magyarázol így szerintem.
Nem értettem meg, milyen különös életcélokról van tulajdonképpen szó. Gondolom ez is egy intellektuál, elvont dolog. De ha áttekintjük, paradox számomra az elméleted. "Kilógok az átlagból, mert van életcélom."
Fogalmazhatnék úgy is, hogy "Nem bulizom/aszociális vagyok, mert van életcélom." Ez lenne a mondanivalód?
Mi ez, hogy mindjárt köze van ezeknek egymáshoz?
Nekem konkrét életcéljaim és elképzeléseim vannak, akár 10 oldalas fogalmazást is írhatnék neked róla. De ez nem jelenti azt, hogy elmélyült éleslátónak tartanám magam, én ettől még pozitív megjelenésű és felszabadult akarok lenni, és remélem fogok még sokat bulizni, egyszóval inkább boldog akarok lenni. És szerintem ez a reálisabb képlet. Nem kell huszonévesen begyepesedett 70 évest játszani.
15-ös :)
Igencsak elhamarkodott lenne, ha egy kérdés alapján ennyire leírnál valakit. A személyes találkozó híve vagyok. Beszéljünk meg egy találkozót, nagyon szívesen beszélgetek Veled mindenről ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!