Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyeim ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim ti járnátok olyan sráccal, akinek huszonéves létére már nem a bulik jelentik a nagy életcélt?

Figyelt kérdés

Pl. olvas ilyen könyveket és próbálja sikerre vinni az életét.

Tony Robbins - Határtalan siker, Charles Faulkner - A változás te magad légy...stb.

2013. febr. 15. 15:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Aki más, mint a nagy többség, az miért képzelné magát többnek?"

MINDENKI szinte, aki más, mint a többség, többnek képzeli magát az átlagnál. Ez az első dolog, ami kiderül az irodalomból, nem?

2013. febr. 15. 15:27
 12/27 A kérdező kommentje:

Akinek más életcéljai vannak, melyet saját megítélése szerint szeretne elérni, s ez a sikerben manifesztálódik, miért lenne még mindig több, mint akárki? Annyival valóban több, hogy van egy olyan célja, amihez kitartást párosít és el akar érni?

Mennyi embernek van vitathatatlan hite önmagában és abban, hogy eléri, amit szeretne? Ezen érdemes elgondolkodni.

2013. febr. 15. 15:29
 13/27 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem az egész koncepciód rossz. A bulizás az emberek elhanyagolható hányadának jelent "életcélt". A többség, aki bulizik, csupán szórakozásnak fogja fel a dolgot. Mellett lehet életcéljuk nekik is, nem?
2013. febr. 15. 15:32
 14/27 A kérdező kommentje:
Akinek csak az a célja, kiegészíteném a kérdést. Tehát már nem lehet rossz a koncepció.
2013. febr. 15. 15:34
 15/27 anonim ***** válasza:
49%

Igen, én értem amit írsz, a válogatott, bölcsész fogalmazásod ellenére is, biztos azért, mert én sem vagyok hülye. Viszont nekem ebből más jön le, márpedig a hatalmas párhuzam az ismert költőktől, ami benned is nagyon jelen van. Ez pedig az, hogy elnyomottságod, a nyomorultság érzetedet olyasféle ego-val próbálod kompenzálni amivel szellemi értéked, intelligenciád magasságát akarod akarod kifejezni. Ez kapaszkodót jelent az önértékelésre, így késztetésed van rá, ezért írtad ki a kérdést, és ezért magyarázol így szerintem.

Nem értettem meg, milyen különös életcélokról van tulajdonképpen szó. Gondolom ez is egy intellektuál, elvont dolog. De ha áttekintjük, paradox számomra az elméleted. "Kilógok az átlagból, mert van életcélom."

Fogalmazhatnék úgy is, hogy "Nem bulizom/aszociális vagyok, mert van életcélom." Ez lenne a mondanivalód?

Mi ez, hogy mindjárt köze van ezeknek egymáshoz?

Nekem konkrét életcéljaim és elképzeléseim vannak, akár 10 oldalas fogalmazást is írhatnék neked róla. De ez nem jelenti azt, hogy elmélyült éleslátónak tartanám magam, én ettől még pozitív megjelenésű és felszabadult akarok lenni, és remélem fogok még sokat bulizni, egyszóval inkább boldog akarok lenni. És szerintem ez a reálisabb képlet. Nem kell huszonévesen begyepesedett 70 évest játszani.

2013. febr. 15. 15:48
 16/27 anonim ***** válasza:
Az a normális,ha huszonévesen nemigen játszik szerepet(legalábbis fontosat egyáltalán nem) a buli az életében.Kicsit úgy érzem azt hiszed(javíts,ha tévednék),hogy extra dolog az életcél vagy az a beállítottság amit leírsz,pedig nem.Nem hiszem,hogy ennyire ettől fuggne kivel "járnanak a Hölgyek".Az idocsuszasrol nem is beszélve.Tehát a huszonévesek nagy tábora tart még tizenéves szinten vagy legalábbis szeretne olyan életet.Ilyen szempontból nem csodálom,ha felmerül a kerdesed(sajnos).27n
2013. febr. 15. 15:53
 17/27 A kérdező kommentje:

15-ös :)

Igencsak elhamarkodott lenne, ha egy kérdés alapján ennyire leírnál valakit. A személyes találkozó híve vagyok. Beszéljünk meg egy találkozót, nagyon szívesen beszélgetek Veled mindenről ;)

2013. febr. 15. 16:00
 18/27 anonim ***** válasza:
én simán
2013. febr. 15. 16:04
 19/27 anonim ***** válasza:
Vannak azért nem bulizós lányok. ahogy régen is voltak és késöbb is lesznek. Én sem voltam az sose. kb életmben 10-szer voltam szórakozóhelyen. Az hogy miylen könvyet olvas sosem befolyásolt. nem is értem hogy jön ez össze a bulizással. Sok olyan pasi van aki bulizós de mégis olvas iylen könyvet és angyon siekres a munkájában. A kettő nem zárja ki egymást.
2013. febr. 15. 16:06
 20/27 anonim ***** válasza:
22%
Igen,járnék olyan sráccal,hisz èn is ilyen vagyok.19l
2013. febr. 15. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!