Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszoneves fiuk, van koztetek olyan akiknek kimondottan az azsiai, (ferdeszemu, mongolid) csajok jonnek be? Annyira hogy a feher/europai/magyar lanyok kimondottan taszitanak?
Eljutottam arra a pontra hogy a feher lanyokra szinte mar nem tud felallni. Ezzel szemben az azsiai csajok kb 70% tetszik.
Hosszu fekete, vekonyszalu haj NYAMI
kis mellek, vekony test, cuki arc NYAMI
Nekem bejönnek az ázsiai lányok, viszont a többivel sincs semmi bajom (persze függ attól, hogy hogy néz ki)
23/F
Csatlakozva az előttem szólóhoz: undorító ezt a kérdést minden héten olvasni. Nulla kulturális ismerettel rendelkező emberek, akik meglátnak egy "sárga", "ferdeszemű" "gésát" (mert a tudat alattijukban az ilyen szubmisszív ártatlan cuki tinilány, aki mindenre fel- és kihasználható, jelenik meg) és a csajra rávetített(!) sztereotípiák alapján feltűnési viszketegséget vagy kangörcsöt éreznek: KÍMÉLJÉTEK MEG A SZERENCSÉTLEN LÁNYT az egysíkú manga- és JAV-mániátoktól, a fejetekben egy alapvetően hamis kép él.
Rohadtul nem imponál egy nőnek, ha azzal a motivációval akartok vele ismerkedni, hogy "Helló, ázsiai csaj vagy, én meg az ázsiai csajokra izgulok." Minden nő azt szereti, önmagáért szeretik, nem azért mert te ki vagy "ábrándulva" a "fehér" nőkből. Pszichológiai problémád van, amit neked kell megoldanod, nem egy véletlenül kiszemelt fiatal lánynak.
Nekem mindenféle nők tetszenek (fehérek, feketék, ázsiaiak) de mindegyik etnikumból az igazán szépek. Az ázsiaiak nagyon vonzanak mert egzotikusak, szépek, és mindemellett nagyon alázatosak és fegyelmezettek. Az ilyen nőknek nemcsak a testi szépségét csodálom de az önuralmukat is. Amúgy tapasztalataim szerint az ázsiai nők erkölcsösebbek mint az európaiak és egyáltalán nem mindenre kaphatóak. Aki ebben a hiszemben él ki kell ábrándítsam.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!