Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok a kutyátokat vagy a pasitokat?
A helyzet az hogy eggyüt lakok a csajommal de ő siman bárkinek kijelenti hogy a kutyája neki fontosabb mindenkinel es barkinel meg nalam is .Én szeretem a kutyákat kint bent mindenhol.
De amit a csajom csinal az kicsit sok a kutya agyban alszik raadasul a kozépén vagyis köztünk ( nem kicsi kutya mer Német dog ) ha haza jön a baratnom akkor a kutyaval van nonstop ram sz@rik.
Most mit tegyek? Szeretem a baratnom de elegem van a , szerelmeből' de tudom hogy ha valasztania kene akk a kutyat valasztana
Ha zavar téged, hogy köztetek alszik a kutya, és a helyedben kerek perec megmondanám a lánynak, hogy ez így nem mehet tovább.
És szakítanék, ha nem változtatna. (mondjuk én nem szeretem a kutyákat ennyira, max a kertben házőrzőként, egy percig sem bírnám az ágyamban elvisleni)
Hát gázos.
Ezen nincs mit filózni, beszéld meg a barátnőddel. Mond el így, ahogy nekünk leírtad. Ha nem változtat, akkor lelépsz. Ennyi. :S Nem normális dolog hogy a kutyájával tölti minden szabadidejét. Mióta vagytok együtt ha szabad megkérdezni?
/Én is szeretem a macskám, néha felengedem az ágyra, de akkor is csak a lábunkhoz fekszik, nem zavar minket. De ez ritka. 10-ből 8szor kint alszik a nappaliban a kanapén./
Te sem értékelheted túl sokra a párodat, hogy ha "csajom"-ként emlegeted.
Ennek ellenére tényleg ijesztő, amit a barátnőd csinál, hiszen elég mániákusan csak a kutyával foglalkozik.
Kap elég szeretetet és törődést a barátnőd? Mindig meghallgatod a problémáiról, nincs valami feszültség benne?
A szüleivel, barátaival milyen a kapcsolata?
Szerintem tényleg csak egy kis odafigyelésre, babusgatásra vágyik, amit te lehet, hogy megadsz neki, de nem olyan mértékben, amilyen mértékben neki szüksége lenne rá.
Ez egy lelki sérült nő, mutasd meg neki az állat kategóriát!
ott sok ilyen hibbant van, persze szerintük ők a normálisak:D
Micsoda kérdés! Természetesen a kutyát! Neki főzök vacsorát, a párom meg kint ugat és őrzi a házat. :D
Viccen kívül én nagyon szeretem az állatokat, de egyiket sem emelem fontosságban a hozzám közelálló emberek fölé. De nem is tudnék olyannal együtt lenni, aki jobban szereti nálam a kutyáját és ezzel nem a kutyákat akarom lealacsonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!