Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
10 éves kapcsolat. Csak akkor költözni el a szülőktől mikor meg van álmaid háza és rosszul érezni magad, mert igy már az egyik félnek kényelmetlen. Vagy elköltözni a pároddal egy egyszerűbb, de nem álmaid házába, ahol nyugodtan élhetnétek?2013. jan. 9. 16:48
2/9 anonim válasza:
2.
Bar ez attol is fugg milyen messze van meg almaim haza. Mert, ha csa "karnyujtasnyira" es mar nem kellene tul sokaig kibirni, akkor inkabb varnek! Es probalnam kenyelmesebbe tenni az eletet annak aki mar kisse kenyelmetlenul erzi igy magat.
3/9 anonim válasza:
2. De az is inkább albérlet, addig mig nem találom meg azt a lakást amit szeretnék.
4/9 anonim válasza:
Második! Nincs az az álomház, amiért feláldoznám a lelki nyugalmam, vagy a békét a kapcsolatomban.
5/9 anonim válasza:
Én is inkább a második opcióra szavaznék.Inkább éljek békében,harmóniában,nyugalomban,kettesben a párommal,mintsem bármit elviseljek egy dédelgetett álomért.
6/9 anonim válasza:
Második.A nyugalom sokkal fontosabb.
7/9 A kérdező kommentje:
Én is jobban szeretném a nyugalmat, de a páromat képtelen vagyok rábeszélni a költözésre, úgy érzem irreálisak az elvárásai. Az albérlet nála szóba sem jöhet. Már azon gondolkozom egyedül megyek, ha vagyok neki elég fontos utána jön....vagy nem :(
2013. jan. 9. 20:34
8/9 A kérdező kommentje:
"utánam jön
2013. jan. 9. 20:36
9/9 anonim válasza:
10 éves kapcsolatban még mindig szülőkkel? Atyaég...
Harmadik verzió,albérlet,megnézni működik-e együtt egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!