Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok?

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
10 éves kapcsolat. Csak akkor költözni el a szülőktől mikor meg van álmaid háza és rosszul érezni magad, mert igy már az egyik félnek kényelmetlen. Vagy elköltözni a pároddal egy egyszerűbb, de nem álmaid házába, ahol nyugodtan élhetnétek?

2013. jan. 9. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Második.
2013. jan. 9. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

2.

Bar ez attol is fugg milyen messze van meg almaim haza. Mert, ha csa "karnyujtasnyira" es mar nem kellene tul sokaig kibirni, akkor inkabb varnek! Es probalnam kenyelmesebbe tenni az eletet annak aki mar kisse kenyelmetlenul erzi igy magat.

2013. jan. 9. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2. De az is inkább albérlet, addig mig nem találom meg azt a lakást amit szeretnék.
2013. jan. 9. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Második! Nincs az az álomház, amiért feláldoznám a lelki nyugalmam, vagy a békét a kapcsolatomban.
2013. jan. 9. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is inkább a második opcióra szavaznék.Inkább éljek békében,harmóniában,nyugalomban,kettesben a párommal,mintsem bármit elviseljek egy dédelgetett álomért.
2013. jan. 9. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Második.A nyugalom sokkal fontosabb.
2013. jan. 9. 19:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is jobban szeretném a nyugalmat, de a páromat képtelen vagyok rábeszélni a költözésre, úgy érzem irreálisak az elvárásai. Az albérlet nála szóba sem jöhet. Már azon gondolkozom egyedül megyek, ha vagyok neki elég fontos utána jön....vagy nem :(
2013. jan. 9. 20:34
 8/9 A kérdező kommentje:
"utánam jön
2013. jan. 9. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:

10 éves kapcsolatban még mindig szülőkkel? Atyaég...

Harmadik verzió,albérlet,megnézni működik-e együtt egyáltalán

2013. jan. 10. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!