Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék a szüleimnek szervezni egy kis "nyaralást", de elég szűkös a kerete, így 3 lehetőség van, és nem tudom, melyiket válasszam:
1. Talán ez tetszene nekik a legjobban, de már nagyon sokszor voltak itt.
2. A 3 közül a legjobb, legszebb, legfelkapottabb, de nem szeretik a nagy nyüzsit.
3. Itt még soha nem voltak, ez is szép hely, kedvesek az emberek, és nem túl "zsúfolt". (Viszont az, hogy nekem tetszik, nem jelenti azt, hogy nekik is tetszene.)
2012. nov. 26. 17:07
1/9 anonim válasza:
a szüleidet te ismered. és ha neked tetszik, akkor szerintem nekik is fog!
bízz az ízlésedben és válaszd azt ami a leginkább tetszik!
3/9 anonim válasza:
3. Biztos nekik is tetszeni fog. :)
4/9 anonim válasza:
3.-ast választanám abban az esetben, ha szeretik az újdonságokat, 1.-est pedig akkor, ha jobb szeretik azt amit már megismertek, megszoktak.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 26. 17:33
6/9 anonim válasza:
Én is a hármast választanám, hacsak nem olyan típusúak, hogy feltétlenül ragaszkodnak a megszokott helyekhez. De a 3-as biztos nagyobb meglepi.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. nov. 26. 17:57
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. nov. 27. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!