Melyiket választanátok ezek közül?
Nemsokára kisfiunk születik bajban vagyunk a névkérdéssel:
A Gergely kamaszkorom óta nagy kedvenc, a Géza apai ágon öröklődik régóta, nem akarjuk megtörni a sort, ezért második névként szeretnénk ha megkapná a kisfiunk. Szép ez a név így. Az Ádám volt még esélyes név, igazából ezzel a névvel sem leszek boldogtalan :)
Melyiket választanátok?
Kárpáti Gergely Géza
Kárpáti Ádám Géza
Kárpáti Gergely
Ezt csak is nektek kell eldönteni, mert mindenkinek más tetszik és a ti fiatok lesz.:)
Egyébként nekem sem a Gergely, sem a Géza nem tetszik, az Ádámot sem adnám a fiamnak, de 3 közül még ez, ami a legjobb.
Ha neked a Gergely tetszik, a Géza pedig hagyomány és a férjednek is tetszik a Gergely, akkor legyen az, de én egyiket sem adnám.
Ú nekem is nagyon tetszik a név csak nem gergely hanem gergő :D de a gergely géza nem illik össze:S
Inkább ádám géza.(: sok boldogságot :D
Ja mielőtt elfelejtem.
És ha Kárpáti Milán Géza ?:D ez nekem nagyon bejön (: de ha neked nem akkor az ádám-os (:
Kárpáti Gergely ha nagyon muszáj. De nekem az Ádám tetszik a nevek közül.
Könnyű szülést neked! :)
Férjem és én szavazata: Kárpáti Gergely.
Sok boldogságot!
Nekem a Kárpáti Gergely tetszik, a Géza is illik oda.
Az Ádám Géza nekem furán hangzik, de ahogy érzitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!