Az alábbi 2 lehetőség közül melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
1. vennétek magatoknak egy 3 szobás,saját lakást saját pénzből,segítség nélkül
2. felvennétek kölcsönt és vennétek egy nagyobb házat a kertvárosban,ahol azért picit csendesebb a környék
2011. jún. 23. 11:34
1/21 anonim válasza:
az attól függ, mennyi kölcsön kellene még
én lehet lakást vennék inkább, hacsak nincs 2 vagy több gyerekem
2/21 anonim válasza:
Először az elsőt választanám, majd 1-2 év múlva ha már gyűlik annyi pénzed, akkor pedig a 2.-ba mennék!
De addig rakj félre pénzt!!
3/21 A kérdező kommentje:
Még nincs gyerek,a kölcsön pedig elég nagy összegű lenne....
2011. jún. 23. 11:37
5/21 anonim válasza:
Én mindenképp az elsőt választanám-már csak azért is, mert megszoktam a nyüzsis lakótelepi életet... persze, jó lenne egy csendesebb környék, de már nem lepne meg meg nem zavarna annyira a lárma. Kölcsönt és hitelt nem vennék fel, ha nem muszáj. A lakástól is lehet majd jutni a házig...
6/21 anonim válasza:
1. választanám!
Hidd el, a hitellel rengeteg gondod lenne, életed végéig törleszthetnél!
7/21 anonim válasza:
hány éves vagy?
egyébként én az elsőt választanám:)
8/21 anonim válasza:
Első, aztán ha önerőből lesz rá pénz, akkor majd a második. :)
9/21 anonim válasza:
Próbáld a kettőt összeegyeztetni, kölcsön nélküli lakás vagy kisebb ház csendesebb környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!