Ideiglenes együttélés a szülővel vagy keltsük fel reggel a gyereket és vigyük le? Mit választanátok?
Ha már most elkezded hozzászoktatni a gyerkőcöt a korai felkeléshez, akkor nem lesz neki nehéz januárban átállni az új helyzetre.
Igazuk van az előttem válaszolóknak. Vidd te reggel. Szerencse hogy nem hajnali 5-re vagy 6-ra kell menned dolgozni. Ez a reggeli felkelés simán menni fog.
Hova viszitek le? Bölcsibe?
Attól függ, milyen lenne a kapcsolat a nagyival. Ha nem tartanék attól, hogy gond lesz belőle, akkor jó lenne a nagyis megoldás, egy unokának nagyon jó, ha megvan még a nagyija és vele lehet... Még bölcsibe sem járatnám, nagyival lenne.
Attól függ, mikor megy bölcsibe/oviba. Ha csak jövő szeptemberben, akkor megpróbálnám hogy anyós itt alszik hétközben. Aztán ha nem működik, marad a korán kelés. A közösségbe járás előtt kb 2 hónappal pedig mindenképp el kell kezdeni, hogy korán kel.
Ha pár hónapon belül megy bölcsibe, akkor vinném reggel.
szerintem is inkább reggel vidd oda ! igaz nem is értem pontosan a szöveget !..a 2 évesnek nem árt a reggeli kelés,sőt a kisebbek is hamar hozzászoknak !
egy a lényeg,pontosan mondd el a gyereknek,hogy mi az ábra !hidd el megérti !jo a bölcsi !!okos dolgokat tanulnak !például rendesen ülve az asztalnál enni..nem szaladgálva,evés közben..pl.nagyik is csinálnak ilyesmit,futtában etetik a gyereket !érdekes a bölcsiben tudnak szépen ülni evés közben !!meg elpakolják a játékot,
már 2 évesen is !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!