Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vélekednétek egy olyan nőről aki több mint 20 éves kapcsolatban él és szexpartnert keres?
1. Vegyél egy vibrátort.
2. Beszéld meg a pároddal, éljetek nyitott házasságban.
3. Hol laksz? Mintha rólam írtad volna. Jó ha havonta egyszer rá tudom venni a páromat. Már Én is gondoltam ilyenre.
Én nem ítéllek el, slamasztikában vagy sajnos és keresed a kiutat.
Három lehetőseged van ezt te is tudod (ha már a kapcsolat javítását próbáltátok de nem jött be):
1. Válás
2. Nyitott kapcsolat (mindkét fél részéről)
3. Megcsalás
Mind a három gáz, csak máshogy. Ebből a szituból nem lehet jól kijönni szerintem. Mindhárom esetben lesz elítélő vélemény a kapcsolati körödből.
Szerintem hosszú távon a válás oldhatja meg, új életet kezdesz. Rövid távon ez a legnagyobb szívás ehhez kétség sem fér (leginkább anyagilag).
A harmadik lehetőség meg könnyen az elsőhöz vezethet egyébként is. Csak még tovább tart a hercehurca, és egy mocskolódós keserves válás sokkal rosszabb mint egy normális hangvételű, ahol kisebb a "sértettség".
Sajnálom, hogy így alakult, sajnos ez nem igazán ritka manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!