Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy kapcsolatban a lány 14 éves a fiú pedig 18? vagy ez társadalmilag elfogadott?
Van aki elfogadja van aki nem.
Én személy szerint nem fogadom el.
Itt még nagyon látszik szerintem, főleg a gondolkodásban.
18-22-nél már teljesen jó.
köszi a 0-át XD
ám azért ámor úgynevezett vak nyila szerintem a legviccesebb helyekre talál
de fu ha szeretitek egymást meg minden laza mindenki tud tanulni(sőt ha van idő segítesz a barátnődnek ha nem megy valami) és nincs folyton veszekedés és még normálisak is vagytok egymással és másokkal akkor szerintem lazán jó az
barátom(19) szülei pont ennyi idősen jöttek össze, de azért az ritka eset. és akkor sem repestek az örömtől a szülők, ilyen lázadó-félék voltak...
nem ítélem el, de nem is helyeslem, főleg mivel van egy kishugom, és belegondolok, hogy nemsokára ő is kerülhet ilyen helyzetbe...
nem gáz! ha a szüleitek is engedik a dolgot, meg teljesen rendben megvagytok.
én ismerek olyat aki 14 volt, barátja 18 vagy 19, több mint 10éve volt. AZÓTA EGYÜTT VANNAK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!