Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok, és nem tudom mit tegyek a barátommal kapcsolatban, nagyon kiábrándultam belőle, de szeretem is, nem tudom, szakítanom kéne-e, vagy tűrnöm, nem tudom tisztán átlátni a helyzetet, tudnátok nekem tanácsokat adni?
Üljetek le (akár szülőkkel) és beszéljétek át, fektessetek le szabályokat új alapot a kapcsolatotoknak!
Viszont egyet ne feledj! FIATAL vagy! ÉS biztos van jobb, és ha szakítotok akkor annak úgy kell lennie. Ne engedd, hogy elvesztegesd a fiatal éveid.
Nem rég hasonló cipőben jártam, nálunk ez a folyamat 3 hónap alatt játszódott (én kerültem el külföldi egyetemre). Leültünk megbeszéltük. Most tiszta lappal újult erővel. Ha pedig nem megy, akkor vígasztal a Sound-VOLT kombinált jegyem és a sátor-szex beszívva :D
19/L
Az utolsó mondatod a lényeg. És főleg ez a szó: volt
Sajnos tovább kell lépned. Minél hamarabb találsz valakit helyette, annál könnyebb lesz. Csak járj nyitott szemmel!
GL
2.válaszoló,
A jelenlegi párom is sokat fesztiválozott régebben,biztos volt alkalmi beszívott sátor szex kapcsolata is.Remélem nem kapott el semmit az alkalmi partnerétől.
Azért te is védekezz,ne kapj el semmit a pillanat hevében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!