Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap teljesen kiborultam, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap teljesen kiborultam, a párom meg csak a szexel zargatott. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Konkrétan az történt, hogy a párom azzal büntet, hogy nem jön velem közös programra, lekezelően beszél velem, semmibe vesz, nem mond meg dolgokat pl: hova megy, mikor jön. Ha kérdezek tőle valamit akkor imádkozhatok, hogy válaszoljon és mindezt azért, mert az általa megbeszéltnek vélt (ő találta ki és csak magával beszéli meg, nekem meg tényként közölte pl: jó holnap reggel nyitásra elmegyünk a Hádába ,de ma este szexelünk ) szexet nem teljesítettem. Ez volt az előzmény. Mivel este nem volt szex ezért ugyan olyan bunkó velem mint mindig (kivéve abban a pár órában ami a szex után van).

Meg kérdeztem tőle, hogy k*rvának néz-e? mert nem fogok szexel fizetni neki csak azért, hogy eljöjjön velem bárhová. És a válasz mindig ugyan az szerinte k*rva vagyok méghozzá azért, mert nem fekszek le vele akkor amikor akarja. Hozzá teszem ő az első pasim vele vesztettem el a szüzességemet, soha nem is volt se előtte se mellette más. Nem érzem, hogy megérdemelném ezt a titulust.

Legszívesebben szakítanék vele, mert nem látok más kiutat. Ha kibékülünk az egyenlő neki a szexel, ha nem szexelünk akkor nem is békültünk ki. Undorítónak érzem, hogy gyakorlatilag használja a testem és zsarol ilyen dologgal, már egyáltalán nem kívánom vele a szexet hónapok óta, sikerült elérnie, hogy teljesen elidegenített magától.

Az én szemszögemből ilyen a helyzet az övét nem tudom, mert nem lehet vele beszélgetni (nem beszél párkapcsolati dolgokról, ha igen akkor k*rva vagyok és sz*pkodjak n*gerek nagy f*rkát.) Ezt a szokásos mondatát sose értettem, mivel nem vonzódok az ilyen etnikumhoz.

Ti milyennek látjátok a helyzetet? Reménytelen?

22/L

2013. febr. 11. 18:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
23%
Kib.aszott naiv vagy, hogy az első utadba került vadbarommal vagy még mindig! Bár az sem normális hogy 21 éves korodig nem volt senkid. Úgyhogy még az is lehet, hogy egymásnak teremtett titeket a jóisten!(hogy megvédje a normális embereket tőletek)
2013. febr. 11. 18:57
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem függök tőle anyagilag. Lelkileg viszont nagyon sajnos.

De nem azért vártam 21 éves koromig, hogy az első pasim ilyen legyen. Nem volt ilyen az elején. Nem akarok mással boldog lenni. Vele akartam az lenni.

2013. febr. 11. 18:57
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

elsö tapasztalatod. persze h nehezen válsz meg töle. d ehidd el ha kilépsz elöle és lesz egy normális pasid, a fejedet fogod a falba verni h mégis mit gondolkodtál ennyit. ne a régi pasiba legyél szerelmes aki anno volt ,olyan már többet ugysem lesz.

keress olyat aki megbecsül.

vagy maradj, szenvedj, legyél szerelmes az álmaidba és legyél lelkironcs, egy élettöl megkeseredett fiatal,akinek még boldognak kéne lennie...

ezt te s egondolhatod komolyan... nöj fel!!

2013. febr. 11. 18:58
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Szex-megvonással te is tudsz büntetni. :D
2013. febr. 11. 18:58
 15/30 A kérdező kommentje:
12-es Bocs, hogy jól éreztem magam addig egyedül is.
2013. febr. 11. 18:59
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Olyan régótaaaaaaaaaaaaaa? Azt hittem, az minimum 6-7 év...

Más volt, persze. Látszik, hogy tényleg tapasztalatlan vagy. Egy kapcsolat elején mindenki - akaratlanul is - a legjobb arcát mutatja, akkor a legkedvesebb, legtürelmesebb.... Ez nem rosszindulat, de te is máshogy viselkedsz pl. anyukáddal, el mered magad engedni előtte, és máshogy a kolléga előtt, nemigaz?

Egy kapcsolat elején, az ismerkedéskor is ez van. Most ha azt mondja az első alkalommal, hogy sz@pjál K...a, nem valószínű, hogy vele maradsz. Az a kedvesség az nem ő volt. Az igazi én az később jelentkezik, amikor már nem vagy idegen neki, amikor elengedi magát előtted. Sajnos, tényleg melléfogtál. De olyan, mint az elején volt, már nem lesz.

2013. febr. 11. 18:59
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Első kapcsolatod, ezért érzed annyira nehéznek a szakítást.

De ha meglépnéd, rájönnél, hogy sokkal boldogabb, stresszmentesebb vagy nélküle!

Én 16 voltam, amikor ugyanezt eljátszotta velem egy féreg. Kihasználta, hogy lelkileg padlón voltam évek óta.

Kidobtam, majd rájöttem, hogy sokkal jobb nélküle, akármennyire is szerettem...

Különben nincsenek egészségügy problémáid? Nekem ettől a folytonos stressztől hüvelyi fertőzéseim, magas vérnyomásom és vesekövem lett (meg is műtöttek, akkor határoztam el, hogy na ennek vége.)

Ne juss el idáig!!!

2013. febr. 11. 19:03
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Kapd össze magad, mert ez maximum csak rosszabb lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. febr. 11. 19:05
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Te mazochista és hülye vagy egyszerre. Ez neked még kérdés, hogy mit csinálj?!?! Hát szeresd tovább ezt a barmot, addig is megkímélsz más lányt ettől az észlénytől. 22 évesen komolyan hogy lehet ennyi eszed? Nem azt mondom, hogy a herceget várd a hófehér lovon, de körülötted mindenkinek ilyen a párkapcsolata, hogy azt hiszed nincs ennél különb?
2013. febr. 11. 19:09
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben a mondatában van a kulcs:

"k*rva vagyok és sz*pkodjak n*gerek nagy f*rkát"

Magyarul kisebbségi komplexusa a van a farkával kapcsolatban, amit szexuális erőszakossággal próbál kompenzálni. Tehát az erőszakosságot itt ne szó szerint értsd, hanem hogy fegyverként használja. Lényegében büntet vele.

Szakíts, ez már jobb nem lesz!!!

2013. febr. 11. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!