Mit tegyek? Teljesen kiborultam.
Nemrég bejelentették a felnőttek hogy mivel az utóbbi időben egyre csak csökken a forgalom az egyik üzletünkben, (2 üzletünk van) lesznek azért bizonyos megszorítások a pénzel kapcsolatban. Pl hogy télen 3-om pár csizma helyett csak 2-t kapok meg ijenek de hogy minden marad a régiban. Nemrég viszont meghallottam hogy arról beszélgetnek hogy be fog kelleni zárni az üzletet, mostmár biztos mert nincs forgalom. Teljesen megrémültem! Ne ércsetek félre, nem attól hogy nem Nike-s cuccaim lesznek hanem csak szimpla márka nélküli dolgok hanem attól hogy mi lesz, ha! Ha el fog kelleni adni az autót, vagy a házat, vagy hogy nemlessz hova mennünk és a legroszabb, hogy mi lesz ha elvesznek anyukámtól. Ugyanis a szüleim elváltak és én anyukámnál lakom, aminek örülök. Nem akarok apukámmal élni (nem részletezném....)! Be kell vallanom hogy az osztájunk is olyan, hogy ha nem márkás cuccokban jársz és nem a legújabb fajtájú moliod van, akor nem vagy számukra ember. Kiközösítenek, kigúnyolnak és a lelkedbe gázolnak amikor csak tehetik. Mi lesz ha velem is ezt teszik? Nem fogom kibírni! Teljesen össze vagyok zavarodva! Eddig kitűnő tanuló voltam de az utóbbi időben képtelen vagyok odafigyelni órákon. A tanulmányi átlagom is egyre csak romlik... Féltem magam, az anyukámat és mindent amit csak félteni lehet! Nem a drága pulcsik érdekelnek, hanem az hogy újra boldognak lássam! Már az idegösszeomlás határán vagyok és néha úgy érzem hogy nem birom tovább. Egyszerűen csak elmegyek és itthon hagyok minden bajt! Segítsetek, mert tényleg nemtudom hogy mit tegyek és ez így nem mehet tovább! :(
Egy lány, aki nemtudja, hogy mit tegyen
Ülj le anyuddal és kérdezd meg h mekkora a baj?
Olyan osztálytársakkal meg ne foglalkozz, akik kiközösítenek ha nem márkás cuccokba jársz. Úristen, hány évesek vagytok?13??
Amúgy mi az a molio??
1. Tanulj meg helyesen írni.
2. Az életben ne legyen ettől nagyobb problémád!!!
3. Sokan szeretnének a helyedben lenni.
4. Nincsen autóm, 35 m2-es panelban élünk, minimálbérből nevelem egyedül a gyerekem, aki 13 elmúlt.
5. Ha azért kinevetnék és kiközösítenék, mert nincsenek márkás cuccai és nem a legújabb a mobilja, bemennék az iskolába, és a gúnyolódó gyerekeket fülön fogva vinném az igazgatóhoz. A szülőket feljelenteném a gyámügyön hogy nem tudják megnevelni a kölyküket.
6. Tudod, nagyon nagyon nagyon sok család vagy eszik, vagy rezsit fizet, és ha hiszed, ha nem, nem telik néha még kínai cuccra sem.
7. Nem ettől ember egy ember! Attól hogy szegény valaki, még lehet kedves, aranyos, okos és szép is!
JÓ LENNE HA VÉGRE A GAZDAG SZÜLŐK NEMCSAK PÉNZZEL TÖMNÉK A GYEREKÜKET, HANEM MEGTANÍTANÁK MÁSRA IS!
Arra egyáltalán ne gondolj, hogy elvesznek anyukádtól. Nem írtad, hogy hány éves vagy. HA jól értem a szüleid vállalkozásból tartották el a családotokat és most az egyik üzletet be kell zárni. Ne gondolj a legrosszabbra, főleg gyerek fejjel nem szabad, hogy ilyeneken rágódj! Hány éves vagy egyébként?
Lehetséges, hogy a felnőttek másik vállalkozásba kezdenek.
Ha rosszul is mennek a dolgok egy ideig mindenképpen tekintsd átmenetinek.
1: 12 vagyok
2: a miblo vagy mi, az a mobilom
3: tudok normálisan írni de nem magyar vagyok.....
4: A zsebpénzemet már felajánlottam de nem fogadja el
5: 12 évesen mijen munkát? -.-
6: Igen is megtanítottak mindenre és nem "csak pénzel tömnek"! Ezt kikérem magamnak hog yne sértegessetek sem engem sem a családomat!
azert mert bezartok nem a vilagvege jön..anyud bizonyara okos ha 2 üzletet vezetett, de nem elegge okos, mert nem tartotta meg öket..FIGYELJ! ha rossz hellyen volt az üzlet az eleg baj...talan a környezet volt szegenyebb, vagy nagyobbak(jobbak) voltak a veszelytarsak... anyukadnak is bizonyara van mas lehetösege...nem tudom milyen celtudatos anyud, de hidd el, ha az üzletnek fuccs..akkor anyudnak nem lesz az elsö par honap a legkönnyebb , de ketten tullephettek...nezzetek valami jobb környeket es a megtakaritott penzböl bereljetek egy dragabb hellyet ahol ujabb es sikeresebb üzletre tehettek szert.nah persze ez mind kockazat...aki mer az nyer..de lehet h ez egy ujjabb kezdet..valami mas munkaterre..ami nem olyan stresszesebb es stb.,
a sulival kapcsban, ne engedd h az otthoni problemak lehuzzanak, tanulj es legyel szorgalmas tovabbra is, az meg egy nagyobb erönyujtas anyudnak h ujra lendületbe jöjjön es ujjabb ötletekre tegyen szert, ami az ottholi kasszat gyarapithatja... kedves csajnak tünsz...tarts össze anyuddal es valamit csak kidolgoztok együtt..olyan nem volt h ne legyen! ha egy ajto bezarul, egy ujabb nyilik meg, talan egy olyan ami szebb jövöt takargat, higyj önmagadba es anyudba.
18:23
Köszi a válaszodat! :) AM meg a környék jó meg minden de ruhaüzlet volt ez amit be kell zárni és hát mostmár ott a Kik meg a Tesco meg minden..... Am anyum üzlete 10 évig volt meg és a másik pedig 17 szóval nemhinném hogy nem értene a dolgokhoz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!