Mit tegyek? Teljesen kiborultam.
Nemrég bejelentették a felnőttek hogy mivel az utóbbi időben egyre csak csökken a forgalom az egyik üzletünkben, (2 üzletünk van) lesznek azért bizonyos megszorítások a pénzel kapcsolatban. Pl hogy télen 3-om pár csizma helyett csak 2-t kapok meg ijenek de hogy minden marad a régiban. Nemrég viszont meghallottam hogy arról beszélgetnek hogy be fog kelleni zárni az üzletet, mostmár biztos mert nincs forgalom. Teljesen megrémültem! Ne ércsetek félre, nem attól hogy nem Nike-s cuccaim lesznek hanem csak szimpla márka nélküli dolgok hanem attól hogy mi lesz, ha! Ha el fog kelleni adni az autót, vagy a házat, vagy hogy nemlessz hova mennünk és a legroszabb, hogy mi lesz ha elvesznek anyukámtól. Ugyanis a szüleim elváltak és én anyukámnál lakom, aminek örülök. Nem akarok apukámmal élni (nem részletezném....)! Be kell vallanom hogy az osztájunk is olyan, hogy ha nem márkás cuccokban jársz és nem a legújabb fajtájú moliod van, akor nem vagy számukra ember. Kiközösítenek, kigúnyolnak és a lelkedbe gázolnak amikor csak tehetik. Mi lesz ha velem is ezt teszik? Nem fogom kibírni! Teljesen össze vagyok zavarodva! Eddig kitűnő tanuló voltam de az utóbbi időben képtelen vagyok odafigyelni órákon. A tanulmányi átlagom is egyre csak romlik... Féltem magam, az anyukámat és mindent amit csak félteni lehet! Nem a drága pulcsik érdekelnek, hanem az hogy újra boldognak lássam! Már az idegösszeomlás határán vagyok és néha úgy érzem hogy nem birom tovább. Egyszerűen csak elmegyek és itthon hagyok minden bajt! Segítsetek, mert tényleg nemtudom hogy mit tegyek és ez így nem mehet tovább! :(
Egy lány, aki nemtudja, hogy mit tegyen
Azoknak akik megkritizaltak a helyesirast: egyikotok sem irta le a mondandojat hiba nelkul.
A masik dolog: ha a sogornom iskolaba jarna, lehet hogy kituno tanulo lenne, de 5 szot egymas utan nem tud leirni helyesen. Svajcban nott fel, itt is elunk...
Te hol laksz, kerdezo? Ha meg itt vagy...
Sziasztok!
Köszi szépen a válaszotokat! :) Nagyon jól estek és igen. Megfogadtam a tanácsotokat és mára már mindent átbeszéltem anyukámmal. Szóval kb minden ok. És mégvalami. Nem lakok Magyarországon. És nem ott születtem és sohasem laktam ott. Nemgondoljátok hogy magyarországon kívül is tudnak magyarul az emberek? És aki nemhiszi hogy jó tanuló vagyok (ismét, hála Istennek! :) az ne higgye el. Igaz hog ynem írok hibátlanul magyarul de akinek ez a legszörnyűbb, hát annak kívánom hogy azérteben nagyobb baja nelegyen! :) Mégegyszer köszi a válaszaitokat! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!