Mit tegyek? Teljesen kiborultam. Újabban a napjaink ilyenek: 2 óra szopi,10 perc alvás, majd sírás a következő szopiig.
Nem tudunk lemenni sem,mert 20 perc után már megint éhes, sír. (van egy nagyobbik gyermek, tehát fontos lenne)
Este fél8tól fél11ig ettünk. Elaludt a cicin, majd ha elmentem, vagy lerakni próbáltam, sírt. Így újra ettünk... Kevés már neki?
Ha ez így megy tovább, én nem fogom szoptatni. Egész nap fáj a hasa, pedig már gyümölcsöt, zöldséget sem ettem nem tudom mióta...
Én a lányomnál követtem el ugyanezt a hibát. Hasfájós baba volt és mivel igény szerint akartam szoptatni, minden egyes nyekkenésére cicire tettem. Szerintem eléggé túletettem, ami nemhogy segített a hasfájásán, inkább rontott a dolgon.
Ha jól fejlődik, biztos nem kevés neki a tej.
Én is inkább máshogy próbálnám megnyugtatni,az említett teán, cseppeken kívül poci simogatással, tornáztatással, babamasszázzsal.
Tudom mennyire elkeserítő ez a 2-3 hónap, mire kinövi a hasfájást,de valahogy túl kell élni. Én is hulla voltam a 3. hónap végére, rengeteget éjszakáztam, és baromi izmosak lettek a karjaim a sok ringatástól.
Napközben ha nyugtalan, próbáld ki a hordozókendőt. Az nekünk is nagyon bevált és így tudtam némi házimunkát is végezni. Magamra kötöztem a gyerkőcöt és úgy porszívóztam.
Hatodik hetes, most vagytok fejlődési ugrásnál - kis kitartás, rendeződni fog!!! Esetleg próbálj meg neki cumit adni, hátha elfogadja - nekem a nagyobbom nem, a kicsi gond nélkül elfogadta anno a cumit, emellett persze igény szerint szoptattam, de a cumi átsegített minket azon, hogy a komfortszopit csak rajtam űzze.
Hasfájásra amit jó szívvel javaslok, semmi mellékhatása, de extrém jól hat: Aloe Activator. Ez egy foreveres termék, terjesztőkön keresztül juthatsz hozzá, de komolyan mondom, aranyat ér!!! Magamon is kipróbáltam, nagyon durva gyomorgörcsnél valami álom, 10 perc után semmi bajom nem volt. A gyerekeknél is bevált, a nagyobbom már maga kéri, ha fáj valamitől a hasa, testsúlykilogrammonként két cseppet kapjon.
Ezen kívül javaslom a hordozókendőt, valószínűleg sokkal nyugisabban ellesz a babád, ha hozzád bújva lehet, érezve minden rezdülésedet, te pedig szabadon mehetsz, ahová akarsz és még a kezed is szabad marad. Két év van a gyerekeim között, áldás a hordozókendő, olyankor is tudok a nagyobbal foglalkozni, ha a kicsi ölbe vágyik, kirándulhatunk, csinálhatunk bármit, nagyon jó találmány!
(fili)
Növekedési ugrás van van egy-két hét tarts ki.
Nehogy cumit adj mert az esetek nagy százalékában cumizavarosak lesznek és akkor még a cicit sem fogadja el.Hason próbáld meg fektetni,először lehet, hogy nyüglődik, de nagyon hamar megszereti mert fel tudja a kis lábait maga alá húzni ha fáj a pocija.
És táplálkozz normálisan mint látod nem az étkezésedtől fáj a hasa.
Ha fejlődik szépen nincs aggodalomra okod. Ezen meg mint írtam hamar túl leszel aztán jön a következő ugrás:))
Szoptatott babának meg semmi tea mert ezek a folyadékok lemossák a bélfalakról a hasznos védelmi anyagokat amit az anyatej felépít. Infacol jó ha tényleg úgy látod a hasa fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!