Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap teljesen kiborultam, a párom meg csak a szexel zargatott. Mit csináljak?
Konkrétan az történt, hogy a párom azzal büntet, hogy nem jön velem közös programra, lekezelően beszél velem, semmibe vesz, nem mond meg dolgokat pl: hova megy, mikor jön. Ha kérdezek tőle valamit akkor imádkozhatok, hogy válaszoljon és mindezt azért, mert az általa megbeszéltnek vélt (ő találta ki és csak magával beszéli meg, nekem meg tényként közölte pl: jó holnap reggel nyitásra elmegyünk a Hádába ,de ma este szexelünk ) szexet nem teljesítettem. Ez volt az előzmény. Mivel este nem volt szex ezért ugyan olyan bunkó velem mint mindig (kivéve abban a pár órában ami a szex után van).
Meg kérdeztem tőle, hogy k*rvának néz-e? mert nem fogok szexel fizetni neki csak azért, hogy eljöjjön velem bárhová. És a válasz mindig ugyan az szerinte k*rva vagyok méghozzá azért, mert nem fekszek le vele akkor amikor akarja. Hozzá teszem ő az első pasim vele vesztettem el a szüzességemet, soha nem is volt se előtte se mellette más. Nem érzem, hogy megérdemelném ezt a titulust.
Legszívesebben szakítanék vele, mert nem látok más kiutat. Ha kibékülünk az egyenlő neki a szexel, ha nem szexelünk akkor nem is békültünk ki. Undorítónak érzem, hogy gyakorlatilag használja a testem és zsarol ilyen dologgal, már egyáltalán nem kívánom vele a szexet hónapok óta, sikerült elérnie, hogy teljesen elidegenített magától.
Az én szemszögemből ilyen a helyzet az övét nem tudom, mert nem lehet vele beszélgetni (nem beszél párkapcsolati dolgokról, ha igen akkor k*rva vagyok és sz*pkodjak n*gerek nagy f*rkát.) Ezt a szokásos mondatát sose értettem, mivel nem vonzódok az ilyen etnikumhoz.
Ti milyennek látjátok a helyzetet? Reménytelen?
22/L
Miért vagy még ezzel a férfival?
Keress egy olyan férfit aki tisztel téged,nem csak a szexre kellesz neki.
Függsz tőle anyagilag?
Miért vagy vele?
Mit kapsz ettől a kapcsolattól?
Kapsz szeretet, bizalmat, támaszt? Jó a szex vele? Szeretsz vele lenni?
És most legyél őszinte! Legalább magadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!