Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan látjátok, ezt a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan látjátok, ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Meg ismerkedtem nemrég egy Nővel aki szívesen ismerkedik velem.

Probléma az: hogy állítólag elmondása szerint van párja, de vele nem boldog.

Én akarnék többet is (már megadta a számát) beszélgetünk,minden jónak látszott,most hirtelen lett valami baja.

Felhívtam megkérdezzem mi történt, erre elkezdett kiabálni,"hagy békén stb".

Most hibásnak kellene éreznem magam,mit gondoltok?

Benneteket ki akaszt az ha valaki kíváncsi rátok?

2013. febr. 11. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem csak a helyesírásod miatt nem akar.
2013. febr. 11. 17:23
 2/5 ASOT ***** válasza:
46%

A csaj unatkozik, és nem túl jó a kapcsolata, de valószínűleg kényelmes úgy neki, te meg jó vagy neki szórakozásnak.

Ne foglalkozz vele, nem jogos a részéről, tőled sem szép dolog! De tőle végképp h a pasija mellett teszi ezt.

Ha annyira rossz az a kapcsolat akkor hagyja el, ha nem akkor meg ne szórakozzon veled.

Ne legyél papucs!!

(mellékesen pedig: hagyd a pics@ba)

2013. febr. 11. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Elég érdekes a fogalmazásod. Na mindegy.

Szerintem csak játszott veled, és azért mondta hogy gond van a kapcsolatával, hogy azt gondold hogy lehet valami. Utána viszont meggondolta magát. Legalábbis velem már történt hasonló.

(ne írj privit, többet nem nyilatkozom)

2013. febr. 11. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:

2-essel értek egyet.

A csaj meg csak játszik veled, kis köcsög.

2013. febr. 11. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztosan rájött a pasija.
2013. febr. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!