Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora nagy baj a pasiknál a súlyfelesleg? Hogy látjátok a dolgot férfi szemmel? És nőivel?
Én úgy látom a dolgot, hogy ha akkor jó voltál neki így, mikor megismert, akkor nem értem, hogy most miért akarja, hogy lefogyj. Én sem szeretem a kövér lányokat, de éppen ezért csak olyanokkal ismerkedem, akik a te szavaiddal élve gebék, hogy ne kelljen őket megváltoztatnom.
Persze ha téged is zavar a súlyfelesleg, akkor ne legyél lusta, mozogj sokat.
Ám neki nincs igaza, mert úgy kell elfogadnia ahogy megismert és megszeretett. Ha csak azért híztál volna el, mert elkényelmesedtél mellette, akkor azt mondom, hogy a te hibád, de így nem.
F24
Akárhogy is szájalnak itt az oldalon a tini srácok, a pasik nagy többségének igenis legalább akkora jelentősége van a külsőnek, mint a belsőnek. Egy hosszabb kapcsolatban jobban elvárják, hogy a nő csinos legyen, mint ahogy ezt a nők nagy része elvárná a férfiaktól.
Engem az zavar nagyon ebben a történetben, hogy mikor a párod téged megismert, még ducibb voltál, de tettél érte, hogy ez ne így legyen és elég sokat fogytál és ezek után is mindent megteszel, hogy tovább fogy.
Ő viszont ezzel együtt még piszkál, ami nagyon nem szép tőle.
Az meg egyenesen undorító (az én szememben legalább is), hogy attól teszi függővé a gyerekvállalást, hogy hány kilót tudsz leadni.
Én nagyon vékony voltam, mikor a párommal megismerkedtünk, azóta felszedtem vagy tíz kilót, most én is fogyózok, mert bár nem vagyon nagyon elhízva, de nem tetszem magamnak. A párom viszont folyamatosan azt mondogatja, hogy most vagyok a legcsinosabb, ő pont így szeret, fantasztikusan nézek ki, nyugodtan hízhatok is még, annyira szexis vagyok, meg ilyenek. Szóval azért vannak kivételek a pasik között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!