Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora nagy baj a pasiknál a súlyfelesleg? Hogy látjátok a dolgot férfi szemmel? És nőivel?
Figyelt kérdés
Elsősorban férfiak válaszát várom,de természetesen mindenkiére kíváncsi vok.Együtt vagyunk a párommal már 4 éve és együtt tervezgetjük a jövőnket.(Házépítés,babavállalás,...stb.)Rengeteg dolgon keresztül mentünk már együtt,sok mindent kibírt a kapcsolatunk.Érzem,hogy ő az igazi és azt is,hogy komolyan velem akarja leélni az életét.Különben nem tervezgetnénk és már rég nem lennénk együtt.Egyetlen egy dolog zavarja bennem,ami tulajdonképpen engem is zavar és próbálok is tenni ellene.Ez a 10 kg feleslegem,ami a hasamon van.Piszkál is érte és eddig is piszkált és tudom,hogy igaza van.Előttem csak gebe barátnői voltak.Mikor megismerkedtünk +15 kg-val voltam nehezebb.Maradt még ez a 10,amit le kéne dobnom.Azt mondta,hogy csak úgy jöhet a baba,ha lemegy a 10kg,mert utána fel fogok szedni 20at,és ő nem akar egy 90-100 kg nő férje lenni.Meg is értem,de ennyire zavarja a pasikat 10kg?Nagyon gáz a hason 10 kg felesleg,vagy csak az én párom ilyen?Általában mindig belegondolok a dolgok fordított helyzetében és nekem sem tetszene egy nagy db pasi.Tudom,hogy szeret nagyon és velem akar élni,de akkor miért bánt ezzel?Lehet az fáj nekem a legjobban,hogy tudom,h igaza van!Segítsetek nekem!Magyarázzátok el nekem a dolgokat,hogy megértsem és adjatok erőt ahhoz,hogy megszabaduljak ettől a tízestől!Nem csak a párom miatt,természetesen magam miatt is,mert egészségügyi problémám is van.Meg természetesen a babánk miatt is.Válaszotokat előre is köszönöm!2011. ápr. 10. 16:37
11/12 anonim válasza:
Azért ez szerintem erős.
Még akkor megérteném, hogy ha anno, mikor összejöttetek vékonyabb lettél volna. Hiszen akkor tényleg mondhatja azt, hogy az akkori alakodba lett szerelmes.
De hogy már fogytál, és így is piszkál...nekem ez meredek.
Az meg főleg, hogy addig nincs gyerek, míg nem fogysz le...
Hát ez mégis milyen már?
12/12 anonim válasza:
A pasid erősen zsarol téged!!!:S Az én párom azt mondta h akkor kéri meg a kezem ha nagyobb lesz kicsivel az önbizalmam XD!!!Én 60 kiló voltam mikor összejöttünk lassan 3 éve és azóta felszedtem 30 kilót de a párom 1 szóval se mondta h foggyak le!!!:D Sőt...múltkor pl azt mondta h így szeret engem mert olyan jó markolászni a pocim,jó hozzám bújni,ráadásul ő hízlalt fel!!!!XD Mond meg a párodnak h te se akarod megváltoztatni és megteszed azt amit tőled telik az alakod miatt!!!!De ha már iet mond,ha meg akar változtatni akkor felejtős a pasi!!!Az exem is meg akart változtatni pedig akkor sovány vtam!!!Sztem ha szeret a pasid akkor azt a 10 kilót is meg tudná szokni!!!Az a 10 kiló + nem akadály ha tényleg szeret!!!!:)Biztos vagyok benne h úgy vagy jó ahogy most vagy!!!Ha ettől függ a szeretete akkor nem is szeret igazán!!!21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!