Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy látjátok ezt a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy látjátok ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Az van, hogy van egy lány akivel 13 éve ismerjük egymást, pár éven át minden nap beszélgettünk, volt hogy össze is akartunk jönni csak nem jött össze, ne kérdezzétek miért. Pár hónapja kicsit arrogáns lett, folyton veszekedtünk, nagyon durva szavakkal hajigálóztunk, párszor letiltottam, meg ő is engem, de mindig leszedtük a tiltást, mert hiányoztunk egymásnak. Nincs sok barátja, csak velem szokott beszélgetni, és énis csak vele. A mai napig csak veszekszünk. Kérdeztem már tőle hogy miért foglalkozik még velem, nagyon durva dolgokat mondtunk, veszekszünk folyton, minden nap, stb, és h mégis miért nem küld el a fenébe és felejt el, meg hagyjuk egymást. Azt mondta hogy kezd megutálni. Mondtam neki h ha utál hagyjukegymást. Erre meg mondta hogy mindig azok bántják meg akit szeret. Akkor most mivan? O.o A nőket megérteni..

Meg azt is mondta h azért törődik velem mert jó velem dumálni. Amikor majdnem mindig veszekszünk? O.o Én már nem tudom h mi van.. Nem lehet rajta kiigazodni..

Valakinek vmi ötlete? Ti hogy látjátok a dolgot?

2012. júl. 13. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Menstruál :))
2012. júl. 13. 20:00
 2/9 Linda Wandana Dana ***** válasza:
azert foglalkozik veled mert csak veled dumail... az van hogy szeret aszem ha jool ertem a dolgott
2012. júl. 13. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Min szoktatok összeveszni?

Amúgy ha egy nő azt mondja, hogy utál, az azt jelenti ,hogy szeret, de nagy barom vagy. :) Bocs, de tényleg ezt jelenti.

2012. júl. 13. 20:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát sok mindenen veszekszünk..

pl megkérdezi h beszélek e valakivel még, és ha igen morcos lesz.

2012. júl. 14. 08:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor egyértelmű hogy szeret. Hány évesek vagytok?
2012. júl. 16. 18:41
 6/9 A kérdező kommentje:
17
2012. júl. 16. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:

lehet, hogy csak arra vár, hogy kezdeményezz, és azért van kiakadva néha az egész világra, mert nem tudja mit csináljon, ha már egyszer nem jött össze, egy lánynak még kínosabb elsőként lépni

(a durva dolgok meg szerintem csak azért, mert már régóta ismeritek egymást, és nem féltek megmondani a véleményeteket egymásnak)

2012. júl. 16. 19:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát ez úgy volt h én már régebben kezdeményeztem, csak nem jött össze.. meg manapság is mondtam neki vmeik nap h szeretem, de nem törődött vele.. ezért nem értem én.. :S
2012. júl. 16. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor talán cikinek érzi bevallani, vagy nem tudom, de azért szurkolok :)
2012. júl. 16. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!