Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gondoljátok, hogy igazam van? Ti hogy látjátok ezt a dolgot?
A párommal szakítottunk, beleszerettem egy másik fiúba. Utána a párom nagyon tepert, hogy visszaszerezzen, és elűzze mellőlem a másik fiút. Abban az időben annyira ki voltam, és nem tudtam, hogy mit tegyek, hogy halott apukám segítségét kértem. Ezután a fiú szakított velem, újra összejöttem párommal, de nem tudtam kiszeretni a srácból, mert hitegetet, hogy talán még összejövünk, és azért még szeret (vagyis talonban tartott). Nemrég annyira kiborultam, hogy ismét apumat kértem, hogy segítsen. Ezután a srác lemondta az áprilisi találkozókat, amiken nálam lettünk volna, hogy segítsek neki tanulni. Megkérdeztem, lehet-e több köztünk, ő mondta, inkább csak barát. Most úgy érzem, sikerül mosolyogva túllépni rajta. Eddig mindent megtettem neki, hogy visszafogadjon, elmentem hozzá az ország másik végébe, hogy ajándékot kapjon szülinapjára, törődtem vele, és ő bunkózott.
Hisztek abban, hogyha valaki lesz.rja, ha töritek érte magatokat, és egy sima vállrándítással veszi, hogy feladnátok érte mindent, csak hogy újra együtt legyetek, és a távolság ne álljon közétek, akkor ott nem lehetett volna igazi, hosszú kapcsolat?
Illetve hisztek abban, hogyha az univerzum, vagy valami ennyire nem is akar esélyt adni nektek, akkor nem ő az igazi?
Én ezekkel nyugtatom magam, de kell a kívülállók megerősítése is. Mindent megtettem volna érte, de ő a szakítás után nem is foglalkozott velem. Sőt, sokszor azért bunkózott, mert rá mertem írni.
Szerintetek ebből akkor sem lett volna jó kapcsolat, ha van esélyünk igazán együtt lenni? (kb 2 hetet jártunk, állítólag szeretett, első barátnője voltam)
Várok minél több véleményt!
Nem igazán. Hiszek abban, hogy attól, hogy fizikailag nincsenek velünk, attól még tudnak segíteni, ha gondban lennének, tudnak tanácsot adni, ha észrevesszük őket.
Én úgy veszem, hogy az, hogy a srác nem vállalta, hogy komplikált életem van, és most sem tart rám igényt, apum üzenete, hogy rosszul választanék, és maradjak a páromnál.
Rossz kategória szerintem. Próbáld inkább az ezoterikus részleget.
Egyébként próbáld meg kicsit átfogalmazni és kihagyni azokat a részeket amikor apudtól kértél segítséget, akkor el fog menni a párkapcsolatok kategóriában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!