Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni?
Figyelt kérdés
A barátommal nyáron két év után volt egy egy hónapos szakításunk. Akkor nyomult egy elég kétes hírű leányzónál. Azóta újra együtt vagyunk, viszonylag gond nélkül kb fél éve. De egyik nap jött 1 üzenete facebook-on és mondta hogy nézzem meg neki.Ez a csajszi írt neki, hogy persze találkozzanak.Mivel pár sor volt láttam, hogy barátom kereste, hogy találkozzanak kettesben és menjenek el valahová.Mikor mondtam neki, hogy az a csajszi írt zavarba jött és össze-vissza habogott.Van okom aggódni?2013. febr. 11. 10:55
1/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de jól átba.sz a pasid. És még mindig ke.élgeti azt a nőt.
2/6 anonim válasza:
Ha a barátod kereste, akkor van. Valószínű,hogy amióta újra együtt vagytok a pasid randizni akar(t) a leányzóval. De ha Téged szeret akkor nem hagy el a másik miatt, szerintem 22F
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy amikor legutóbb találkozót kért a csajtól, ti már együtt voltatok-e újra. Ha igen, lapát.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez most volt nem rég.
2013. febr. 11. 11:26
5/6 anonim válasza:
Akkor kihajítanám. Nálam nem férne bele egy kapcsolatba, hogy a párom más luvnyákkal beszéljen le randikat.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ezt elöszőr is a baátoddal kell megbeszélned... ha elmondja neked figyelmesen hallgasd végig majd döntsd el hiszel-e neki!Azért mert egy ilyet láttál nem kell rögtön szakítani szeretitek egymást akkor üljetek le beszéljétek meg majd döntsd el mit szeretnél/szeretnétek!Hazudozás esetén persze lapát mert akkor semmi értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!