Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni?
???
Neked az jó, hogy eltilt mindentől? Állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy igen is fogsz beszélni másokkal is, mert ő is ezt teszi. Ne hagyd elnyomni magad.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem félrekúr. Legalábbis ha eddig nem is tette meg, biztosan szeretné. (Ha valakit szeretek nem irkálok más lánynak olyat, hogy jaj de szexi...) Szerintem jobban jársz, ha szakítassz vele inkább. Mondani meg sokmindent lehet, azt is, hogy te vagy a mindene. Lehet már a szakítások ideje alatt is történt valami.
Mivel nem ismerlek titeket, ezért csak az írásod alapján következtettem erre. Nem akarok rosszat senkinek, de szerintem dobd inkább.
Na éppen erről beszélek. A saját szavaidat fordítja ellened. Neked meg kell bíznod benne, mert azt mondja, hogy ő tudja, hogy nem fog megcsalni. De az üzenetek mégsem erről tanúskodtak (csúnya dolog volt egyébként a személyes üzeneteit megnézni, de mivel a bizalmatlanság és kíváncsiság nagy úr, ezért megértem).
A szerelmemet soha nem szabályoznám le. Nem akarom, hogy rosszul érezze magát. Megbízok benne. A helyedben elgondolkoznák azon, hogy mennyire szeret a párom... Viszont elég csak egyszer eljátszani a bizalmamat. Utána már nem tudja visszaszerezni, akármennyire is szeretem (ilyen esetben azonnal dobnám).
Mégegyszer mondom nem ismerlek titeket. Én csak egy névtelen emberke vagyok számodra, akinek ilyen a hozzáállása, véleménye. Nekem nem érdekem, hogy szétmenjetek, nem keverem a sz@rt, csupán ez jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!