Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni emiatt vagy sem?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel lassan fél éve együtt vagyunk, korábban már volt egy több mint egy éves kapcsolatunk és még azelőttről is évek óta ismerjük egymást így nem egy pár hónapos ismertségről van szó. A mostani kapcsolatunk jól működik, viszont az utóbbi időben a barátnőm furcsán viselkedik de ha próbálok vele beszélgetni ennek okáról nem tudok meg semmit. Pár napja emiatt volt egy nagyobb vitánk telefonon keresztül így a legutóbbi találkozásunkkor elég sokat beszélgettünk a kialakult helyzetről. Megbeszéltünk mindent és elmondása szerint nincs baja, szeret és velem akar lenni, nincs semmi gond a háttérben. Ezzel meg is nyugtatott mert érezhetően más volt mint korábban amikor elkezdtem érezni hogy baj van. Majd mondta, hogy valamit szeretne még mondani ha már beszélgetünk. Elmesélte, hogy akkor amikor a telefonos nagy vitánk lezajlott utána úgy kiakadt, hogy nem tudta mit csináljon és felhívta a volt barátját és 1-2 órára beültek egy cukrászdába beszélgetni. A barátnőm állítása szerint nem történt semmi, igazából nem is rólunk volt szó. A volt barátról tudni kell, hogy annak ellenére hogy annak idején a barátnőm szakított vele többször is visszakönyörögte magát és állandóan próbál a barátnőm közelébe férkőzni ha lehetősége van rá miközben van barátnője de állítólagosan azt a lányt nem szereti. Eléggé aggódom amiatt, hogy újból elkezdi kerülgetni a barátnőmet és annak ellenére hogy az évek során egy abszolút megbízható lánynak ismertem meg ez most elgondolkodtatott. Nem értem miért fordult a volt barátjához akivel állítása szerint hosszú hónapok óta nem beszéltek. Jogos a félelmem, hogy újból fognak találkozni?2011. jún. 9. 19:06
1/5 anonim válasza:
Tudom hogy nem egy praktikus megoldás de ha nagyon szereted a lányt és nem akarod elveszíteni, és van egy csávó aki hajt rá én megverném! Tudom nem a legjobb megoldás de ha jól elvered akkor megtanulja a leckét :) Igaz nem tudom hogy hány éves vagy de ha 17 alat akkor ne nagyon parázz lesz még csajod bőven! Vagy üljetek le valahova kettesbe és nyugodtan beszéljétek meg :)
2/5 anonim válasza:
Nekem az volt a történeted elolvasása alatt a felettébb gyanús, hogy ha hónapokig nem beszéltek, akkor hogyhogy a volt barátja egy telefonhívásra pik-pak már ugrott is? És miért pont ő jutott eszébe? Ilyenkor általában barátnőket szokás hívni... nekem itt sántít a dolog.
Szerintem próbálj meg beszélni a barátnőddel, hogy legyen veled őszinte, és mondja el, hogy mi történt.
De semmi esetre se hagyd ezt a dolgot ülepedni. Szerintem.
18/L
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Én pontosan ugyanezt kérdeztem tőle, hogy miért nem valamelyik barátnőjét hívta fel és neki panaszolta el a történteket miért éppen az exét kell ebbe bevonni. Na erre nem tudott semmit se mondani, csak hallgatott. Egyébként nekem is ez az egészben a furcsa, hogy mielőtt mi összejöttünk előtte állítólag nem volt köztük semmi, párszor akkor is próbálkozott a volt barátja nála, de mindig elhajtotta, erre most, hogy együtt vagyunk ő az első akivel leül beszélgetni. Igencsak tartok attól, hogy valami van itt a háttérben annak ellenére, hogy eddig meg nem fordult a fejemben hogy a barátnőm félrelépne, mert nem ilyennek ismertem meg, viszont ez után nem tudom mit kéne gondolnom. Neki már szünet van mert hamarabb végzett a vizsgáival mint én így kb minden nap elmegy ide-oda ezt azt csinálni a sok szabadidejében én meg próbálok tanulni és itthon agyalok, hogy vajon mi történhet a hátam mögött :/
2011. jún. 9. 19:40
4/5 anonim válasza:
Akkor mindenképpen próbáld meg megbeszélni vele a dolgot, mert ez nem folytatódhat így tovább anélkül, hogy nem tisztáznátok a dolgot.
Fel a fejjel! :) - bár ilyenkor mindenkinek rossz... ismerős érzés, csak én lány vagyok. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta szakítottam vele, továbbra sem változott semmi sőt egyre több furcsa dolga volt. Úgy kezelt engem mint egy haverját a sok közül, hideg volt és távolságtartó és állandóan elment nélkülem a hétvégéken és annak ellenére, hogy mindig megígérte hogy hív sosem tette meg. Az egyik ilyen egy balatoni hétvége volt ahol többek között ez a bizonyos volt barát is ott volt és együtt buliztak egész hétvégén (engem nem is hívtak meg ide és még fel sem hívott pedig megígérte és tudta hogy magam alatt vagyok amiatt hogy együtt lesznek a Balatonnál végig). Ezek után hazajött és akkor sem találkozott velem, jöttek a kifogások és egy este kiderítettem, hogy annak ellenére hogy azt mondta vendégek vannak náluk és emiatt nem ér rá velem találkozni, semmilyen vendég nem volt náluk, ez a volt barátja jött el tőlük. Szóval megoldódott a rejtély, emiatt volt ilyen furcsa, hónapokon keresztül csalt a volt barátjával.
2011. aug. 6. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!