Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni vagy a fiúk tényleg nehezen mutatják ki az érzelmeiket?
A barátom elég nehezen mutatja ki az érzéseit,nem igazán beszél arról, hogy mit érez. Pár napja alig beszélünk, alig találkozunk ő is elfoglalt, meg persze nekem is van jó pár programom. Írtam neki, hogy hiányzik és szeretem, ő erre csak mosolygós smile-t írt. Mikor elköszönt, mindig küldött nekem egy szívecskét, persze csak akkor ha előtte én is írtam. De 3 napja semmi ilyesmi. Én rákérdeztem, hogy mi a baj, vagy akarja-e egyátalán ezt az egész kapcsolatot. Azt mondta, hogy igen, és soha ne forduljon meg a fejemben az, hogy nem szeret. Van okom félni, vagy csak tényleg vannak olyan fiúk akik ennyire nehezen mutatják ki az érzelmeiket?
20/L
Én is nehezen mutatom ki az érzelmeimet, de azért nem ennyire.
Beszélj vele...talán ő majd megnyugtat.
" ha baj van majd szól és semmi okom félni, mert szeret."
Erről egy vicc jutott az eszembe.
Az öreg hölgy mondja a férjének, hogy elhagyja mert soha nem mondja, hogy szereti.
A férj csak annyit mond: "50 éve mondtam, hogy szeretlek, ha változás lesz szólok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!