Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiúknak tetszik egy lány, azt hogy mutatják ki?
ha nem ismerik csak látásból? ilyen "jelekre " gondolok :)
Fiúk, előre is köszi a választ!
Elsőnek: Vagy mondja, vagy nem csinál semmit. A férfiak nem adnak jeleket.
Én ezt értem, és meglehet hogy van benne valami igazság, de ugyanakkor azon is érdemes elgondolkodni, hogy azok a férfiak akik lazán oda mennek egy nőhöz elkérik az e-mail címüket, stb. azoknak a férfiaknak a nagy részének csak arra kell egy nő, és néhány hét után jöhet a következő...
(vannak kivételek, de nagy részt ez így igaz, mert ugye egyeseknek, nem hiába volt vagy már száz barátnőjük)
Viszont akinek első sorban, nem arra kell/kéne egy nő, hanem egy normális kapcsolatra, nekik sokkal nehezebb dolguk van! Mert amikor csak néhány "alkalomra" kell egy nő, az, azért egy sokkal másabb helyzetben van, mint amikor valaki egy olyan lányt keres, akivel igen hosszú távra szeretne tervezni, és az utóbbi helyzetben sokkal jellemzőbb lehet a "leblokkolás" mint az előbbiben, ezen úgy, szerintem érdemes elgondolkodni....
Ha meghúzza a hajad, akkor tuti!
Másféle jelet a férfiak nem adnak (esetleg ha figyelmesen nézed, akkor láthatsz rajta jeleket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!