Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem betegsége miatt már 3 éve nem élünk nemi életet. Meddig mehet ez így tovább?
Figyelt kérdés
13 éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást és kívánjuk is egymást. Nagyon jó volt a szex mindig. Aztán jött egy felfázás az orvosok telenyomták antibiotikummal amitől felborult a hüvelyi flórája azóta fájdalmas a szex. Az orvosok nem tudják mi legyen 3 éve keressük a megoldást sikertelenül. A kapcsolatunk bár nagyon erős egyre jobban megérzi (ő depressziós, én is egyre inkább). Úgy néz ki már soha nem jön rendbe. Én nem tudom a házasságot elképzelni nemi élet nélkül. Főleg ha mindketten aktívak vagyunk. Kétféle megoldást látok most. Maradunk együtt és én félrelépek előbb utóbb, vagy elválunk úgy hogy szeretjük egymást. Érdekelne olyanok véleménye akik szintén tartós kapcsolatban élnek.2009. szept. 5. 23:54
31/32 anonim válasza:
antiallergén sikositó,gyogyszertári
abban tényleg semmi nincs amitől baja lehetne,vagy fokozná azt ami most van...
32/32 anonim válasza:
Sikerült rendbehozni azóta a házasságotokat, a házaséleteteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!