Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem betegsége miatt már 3 éve nem élünk nemi életet. Meddig mehet ez így tovább?
Természetgyógyásznál jártatok már? Megérne egy próbát...
Egyébként szerintem ebben a helyzetben a legjobb talán a nyitott házasság lenne. Ha megengedné neked a feleséged, hogy úgymond félrelépj, ami nem is lenne félrelépés. Semmi érzelem, csak szex.
Egyébként nekem elég érdekes, hogy 3 éve nem tudják kikezelni... Nem lehet, hogy más van a háttérben? Esetleg az is elképzelhető, hogy a feleséged pszichéje van a háttérben (azt hiszi, hogy beteg, hogy nem tud ebből kigyógyulni, és nem is gyógyul).
hmmm...összetett a probléma.
Kézzel, illetve szájjal nem megoldható a helyzet?
L/21 és 4 éve élek kapcsolatban.
3 év az nagyon komoly. minden elismerésem, keményebb vagy mint egy idegenlégiós.
ha a depressziója engedi, akkor szexológushoz kell menni.
reklámozni nem akarok, csak keress rá.
sztem visszatérő hüvelygombája van a rengeteg antibiotikumtól, és ha téged nem kezeltek, amikor szexelni próbáltatok, akkor nekedis gombád van, amit lehet h újra vissza is adtál neki a következő próbánál.
elkéne menni, és kérni gyógyszert erre, és NEKED IS!
a másik, h a bélflóráját kezdje el rögtön helyretenni. candida-diéta, keressetek rá az interneten. és ezt tartsa be, de tényleg. majd kicsit később vegyen normaflore-t is a patikában.
meg lehet ebből gyógyulni
Köszönöm a válaszokat.
Az elmúlt három évben már mindent kipróbáltunk. 14 különböző nőgyógyásznál voltunk az ország különböző pontjain. Ezek közül nagyon sok igen drága helyen hátha segítenek, de nem. Kb mindegyik antibiotikumokat javasol. Engem is kezeltek már, injekciókat is kaptam. Aztán jött az alternatíva. Akupunktúra, reflexológia, kineziológia, rezonancia, gyógyteák halmokban állnak már a konyhaszekrényben. Egy vagyont költöttünk az egészre. Szerintetek mire ment el a három év? A gyógyulás keresésére és a reményre.
Nem voltunk együtt azóta sehogy. A szex semmilyen
formájában. Én nagyon hűséges típus vagyok, nekem nem megy a szex csak azzal akit szeretek. Beszéltünk már a nyitott házasságról de nekem iszonyat lelkifurdalást okoz és emiatt nem élvezem. Csak akkor menne ha már nem élnénk együtt. Viszont szeretem. Nem hagyhatom el kiszolgáltatva. Tényleg okozhatja ezt lelki probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!