Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem betegsége miatt már 3 éve nem élünk nemi életet. Meddig mehet ez így tovább?
stressz miatt gyakran lehet hüvelygomba, aki hajlamos rá. ha a feleségednek is gombája van, akkor eléggé elképzelhető, h azért nem gyógyul meg belőle, mert folyton ezen stresszel. nade h 3 éve....itt vmi nem stimmel.
anált próbáltátok már? orált?
de lehet h vaginizmusa van, az viszont gyógyítható.
figyi, orális szexnél, ha te orálisan kényezteted a csiklóját, azzal mi a baj? azis fáj neki, vagy mivan? ezígymár túlsok....ilyen kb nincs is. azthittem csak konkrétan a közösülés fáj neki.
vagy ő nemcsinálja neked?
Tudom hogy sokaknak hihetetlenül hangzik. Én sem hinném ha nem velünk történne ilyen. Sokszor jöttünk ki azzal a tanáccsal a nőgyógyásztól hogy "Csináljunk gyereket majd akkor elmúlik". Sajnos sok orvos odáig nem jut el hogy maga a nemi közösülés fájdalmas. Anélkül meg aligha lesz gyerekünk. Számomra is megdöbbentő hogy az orvostudomány manapság ennyire képes. Egyébként nem mi vagyunk az egyetlen pár ezzel a problémával. A párom sok fórumon van fenn ahol hasonló problémákkal küzdenek nők. Van aki már 7 éve!! Természetesen hosszú kapcsolatok omlanak össze emiatt. Attól tartok a miénk is erre a sorsra jut.
Az orális szexel semmi baj nincs neki is jólesik, de attól tartok páran nem fogják fel hogy 3 évig csak orális szex az olyan mint ha tofun élnél egész életedben. Te nem akadnál ki? gondolkozz el. Szerintem közülünk sokan alig pár hetet, esetleg hónapot bírna ki normális szex nélkül.
Pontosan elmondom nektek hogy zajlik az ilyen. Eleinte megoldjátok, boldogság van, fog ez menni így is. Aztán mentek az utcán kézen fogva és látjátok a sok fiatal párt szenvedélyesen csókolózni. A plakátok tele vannak erotikával, nem beszélve a filmeket ahol mindenki normális nemi életet él. A kérdést egyre gyakrabban felteszed magadnak, hogy mindenki másnak megy csak nektek nem? Kb fél év és már kevés az orális szex (ami csak előjáték szerintem, a szex egyik része). Egyre kevesebbet csináljátok, aztán kerülitek a téma érintését is... folytassam? Szerintem mindenki tudja ha kicsit belegondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!