Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem betegsége miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem betegsége miatt már 3 éve nem élünk nemi életet. Meddig mehet ez így tovább?

Figyelt kérdés
13 éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást és kívánjuk is egymást. Nagyon jó volt a szex mindig. Aztán jött egy felfázás az orvosok telenyomták antibiotikummal amitől felborult a hüvelyi flórája azóta fájdalmas a szex. Az orvosok nem tudják mi legyen 3 éve keressük a megoldást sikertelenül. A kapcsolatunk bár nagyon erős egyre jobban megérzi (ő depressziós, én is egyre inkább). Úgy néz ki már soha nem jön rendbe. Én nem tudom a házasságot elképzelni nemi élet nélkül. Főleg ha mindketten aktívak vagyunk. Kétféle megoldást látok most. Maradunk együtt és én félrelépek előbb utóbb, vagy elválunk úgy hogy szeretjük egymást. Érdekelne olyanok véleménye akik szintén tartós kapcsolatban élnek.
2009. szept. 5. 23:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Mi a férjemmel nagyon ritkán vagyunk rendesen együtt, de ettől még nagyon jó a szex, mert sok más úton is lehet csinálni. Pl. orális szex is fáj?
2009. szept. 6. 09:22
 12/32 anonim ***** válasza:

stressz miatt gyakran lehet hüvelygomba, aki hajlamos rá. ha a feleségednek is gombája van, akkor eléggé elképzelhető, h azért nem gyógyul meg belőle, mert folyton ezen stresszel. nade h 3 éve....itt vmi nem stimmel.

anált próbáltátok már? orált?

de lehet h vaginizmusa van, az viszont gyógyítható.

2009. szept. 6. 09:30
 13/32 A kérdező kommentje:
Eleinte próbáltuk orálisan, de ha belegondoltok abba a szituba hogy te nem nyúlhatsz a párodhoz, csak ő adhat valamit, ráadásul ezzel magát is feleslegesen felizgatja amivel nem tehetünk semmit akkor rajősztök ez nem megy sokáig. Ezek az alkalmak szépen lassan elritkultak, vagy gépiessé váltak. Az ilyesfajta együttlét már nem okoz örömöt mert ezt máshol pettingnek hívják, aminek ráadásul kölcsönösnek kellene lennie és folytatni kellene szexel. Az anális szexet elutasítja más megoldás nincs.
2009. szept. 6. 09:46
 14/32 anonim ***** válasza:
Hát akkor kérjetek egy teljeskörű kivizsgálást neki,mert ezt mindenképp orvosolni kell,valami csak okozza a problémát.Csak tünet kezeléssel,látod ennyit értek,hogy rámegy a kapcsolatotok.Lehet,hogy nem nőgyógyászati baja van,csak az pont egy adott betegségnek a tüneteként jelentkezik.Nagyon ritka az a nőgyógyászati probléma,amit az orvostudomány nem tud kezelni,gyógyítani,ez fura,hogy egy hüvelyprobléma 3 éve nem javult,szerintem biztos,hogy más áll a háttérben(belgyógyászati,vagy pszihés eredetű)
2009. szept. 6. 10:19
 15/32 anonim ***** válasza:

figyi, orális szexnél, ha te orálisan kényezteted a csiklóját, azzal mi a baj? azis fáj neki, vagy mivan? ezígymár túlsok....ilyen kb nincs is. azthittem csak konkrétan a közösülés fáj neki.

vagy ő nemcsinálja neked?

2009. szept. 6. 10:34
 16/32 A kérdező kommentje:

Tudom hogy sokaknak hihetetlenül hangzik. Én sem hinném ha nem velünk történne ilyen. Sokszor jöttünk ki azzal a tanáccsal a nőgyógyásztól hogy "Csináljunk gyereket majd akkor elmúlik". Sajnos sok orvos odáig nem jut el hogy maga a nemi közösülés fájdalmas. Anélkül meg aligha lesz gyerekünk. Számomra is megdöbbentő hogy az orvostudomány manapság ennyire képes. Egyébként nem mi vagyunk az egyetlen pár ezzel a problémával. A párom sok fórumon van fenn ahol hasonló problémákkal küzdenek nők. Van aki már 7 éve!! Természetesen hosszú kapcsolatok omlanak össze emiatt. Attól tartok a miénk is erre a sorsra jut.

Az orális szexel semmi baj nincs neki is jólesik, de attól tartok páran nem fogják fel hogy 3 évig csak orális szex az olyan mint ha tofun élnél egész életedben. Te nem akadnál ki? gondolkozz el. Szerintem közülünk sokan alig pár hetet, esetleg hónapot bírna ki normális szex nélkül.

Pontosan elmondom nektek hogy zajlik az ilyen. Eleinte megoldjátok, boldogság van, fog ez menni így is. Aztán mentek az utcán kézen fogva és látjátok a sok fiatal párt szenvedélyesen csókolózni. A plakátok tele vannak erotikával, nem beszélve a filmeket ahol mindenki normális nemi életet él. A kérdést egyre gyakrabban felteszed magadnak, hogy mindenki másnak megy csak nektek nem? Kb fél év és már kevés az orális szex (ami csak előjáték szerintem, a szex egyik része). Egyre kevesebbet csináljátok, aztán kerülitek a téma érintését is... folytassam? Szerintem mindenki tudja ha kicsit belegondol.

2009. szept. 6. 11:53
 17/32 anonim ***** válasza:
Nincs valami alternatív hüvely nélküli módszer?
2009. szept. 6. 11:57
 18/32 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nekem elég gyanús a feleséged. Pl. én sem vagyok oda az anális szexért, de ha 3 éve nem tudtam volna lefeküdni a férjemmel, akkor már abba is belemennék. Nem hiszem el, hogy 3 év után ennyire elutasítja azt a megoldást is. Én pszichológushoz vinném a helyedben. Vagy olvassátok/nézzétek meg a Titok c. könyvet/filmet.
2009. szept. 6. 12:59
 19/32 anonim ***** válasza:
Itt most az is kérdés,hogy mennyi az az idő,amit még kibírsz így?!Mert oké,hogy hűséges vagy és szereted(ami csodálatos tulajdonság),még is mérlegelned kell,hogy adott esetben kibírsz-e még így pár évet,vagy esetleg egy életet mellette,vagy nem.Én a helyedben utánajárnék mik az esélyek a gyógyulásra,vagy van-e,és mérlegelnék,hogy feláldozom magam,vagy kilépek a kapcsolatból.
2009. szept. 6. 14:48
 20/32 anonim ***** válasza:
síkositó nélkül énis visitanék a fájdalomtol...de a sikosito csodákra képes...sok-sok sikositó
2009. szept. 6. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!