Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem betegsége miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem betegsége miatt már 3 éve nem élünk nemi életet. Meddig mehet ez így tovább?

Figyelt kérdés
13 éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást és kívánjuk is egymást. Nagyon jó volt a szex mindig. Aztán jött egy felfázás az orvosok telenyomták antibiotikummal amitől felborult a hüvelyi flórája azóta fájdalmas a szex. Az orvosok nem tudják mi legyen 3 éve keressük a megoldást sikertelenül. A kapcsolatunk bár nagyon erős egyre jobban megérzi (ő depressziós, én is egyre inkább). Úgy néz ki már soha nem jön rendbe. Én nem tudom a házasságot elképzelni nemi élet nélkül. Főleg ha mindketten aktívak vagyunk. Kétféle megoldást látok most. Maradunk együtt és én félrelépek előbb utóbb, vagy elválunk úgy hogy szeretjük egymást. Érdekelne olyanok véleménye akik szintén tartós kapcsolatban élnek.
2009. szept. 5. 23:54
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.

A párom nem hajlandó az anális szexre, még akkor sem ha ezen a kapcsolatunk múlik. Nála ez elvi kérdés. Más megoldásunk pedig nincs az együttlétre.

Mire érted a sok sok síkosítót? Úgy érted az megszünteti a fájdalmait? Én ilyenről még nem hallottam.

2009. szept. 6. 16:57
 22/32 anonim ***** válasza:
már bocsi,de ez nem normális.Hogyhogy nem tudják kikezelni 3 év alatt? Nem akarlak megbántani,de sztem a feleséged nem kíván Téged. Csak nem akarja mondani,nehogy fájjon,inkább hárít. Ha kívánna,akarna szexelni.Síkosítóval vagy máshogy megoldaná magának. Ennek a kapcsolatnak vége lesz előbb-utóbb. Az ő lelkével van gond,valami miatt elment a vágya. Nem tudom hogy érdemes-e ezért küzdeni. Te fogsz tönkremenni lelkileg előbb-utóbb.Megéri? Jogod van az örömteli szexhez,szánalomból-sajnálatból ne maradj senki mellett. De a Te életed. Én csak elmonstam a vélemyényem,remélem,nem bántottalak meg. Kívánok sok erőt! 28/N
2009. szept. 6. 17:42
 23/32 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám szenvedett hasonló betegségben. Ilyen csípős-erős folyása volt. Azt mondta az orvos, hogy csak akkor fog megszűnni, ha lesz gyereke. Akkor tényleg megszűnt...a terhesség által megváltozik minden, nekem is a terhesség olyan változást hozott ilyen női dolgokban, pedig nekem nem volt ilyen problémám...szóval nagyon valószínű, hogy a gyerek tényleg segítene. Más megoldást anyunál sem tudtak adni.
2009. szept. 6. 17:50
 24/32 anonim ***** válasza:

a síkosító jó megoldás lehet. Kapható a rossmannban, a dm-ben, a nagy áruházakban is. De lehet h a sarki abc-ben is.

Teszel a nemi szervedre meg az övére/övébe is bőven belölle, és el is illan a probléma.

Ajánlanám a durex play síkosítókat. Nekem bevált ;)

2009. szept. 6. 20:10
 25/32 anonim ***** válasza:

a sok-sok sikositot javaslo vagyok

sikositoval gyakorlatilag nem kell hogy nedvesedjen,nincs dörzsölődés,megteszi azt amire a szervezete nem képes...

mi 2 honapig szenvedtünk csak azzal hogy null nedvesség,nyál ilyenkor nemjo,mert az rögtön megszárad,kidörzsölődtem,belém se fért,kedvem is elment,páromé is...

sikositoval ilyen probléma nincs

nem igaz hogy 3 év alatt ezt senki nem mondta...

2009. szept. 6. 20:18
 26/32 anonim ***** válasza:
igen, nekem is furi h eddig nem hallottatok a síkosítóról...de alkalmazni kéne. Sztem ha azmellett is fáj neki, akkor tuti h kamuzik. Ennek meg kell h oldja a problémát.
2009. szept. 6. 20:38
 27/32 A kérdező kommentje:

őő itt félreértés van. A sikosítóról hallottunk természetesen, de arról nem hogy ilyen helyzetben (tehát amikor hüvelyi gyulladás van) használható lenne. Mindenesetre elfogunk menni párterápiára is hátha kiderül van e valami lelki eredete a dolognak.

Arrol biztosan nincs szó hogy már nem kíván, azt érezném rajta. Ráadásul én sosem hagytam el magam, nem híztam meg, és rendszeresen sportolok, tehát biztosan nem ez van a háttérben.

2009. szept. 7. 07:27
 28/32 anonim ***** válasza:
Hát ez nem a kérdésre válasz,de le kell,hogy írjam:ritka az ilyen gondolkodású férj,mint te.Így kitartani a feleség mellett,és ekkora erőfeszítést bele tenni a kapcsolatba,és közben hűségesnek maradni,hát meghajlok előtted,minden elismerésem a tiéd.Remélem jóra fordul minden.Szép napot.
2009. szept. 7. 09:12
 29/32 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott még valami: Amikor a feleségedet kezelték/kezelik, téged is kezelnek? Mert lehet, hogy tőled kapja vissza mindig (még ha neked nincsenek is tüneteid) a különböző dolgokat... :S Ha téged nem kezelnek, akkor nem csodálkozom.
2009. szept. 7. 09:17
 30/32 A kérdező kommentje:

Engem is kezeltek. Injekciót is kaptam.

Nos köszönöm szépen az hogy három éve kitartok a párom mellett még így is főleg annak köszönhető hogy erős lelki kötödés fűz össze vele. Ha viszont felteszem magamnak a kérdést hogy mostantól (32 éves vagyok ő 28) életünk végéig kerülnünk kell a házaséletet akkor már nem vagyok biztos magamban. Erre persze rögtön lehet azt mondani hogy "ha szereted kitartol mellette". De erre nemtudok mit válaszolni, hiszen szeretem, de nemtudom önmagam megtagadni ennyi időn át, azthiszem az már nem én lennék.

2009. szept. 7. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!