Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderítettem, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderítettem, hogy a barátnőm pénzért lefeküdt férfiakkal. Egyelőre nem tudom megemészteni, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt, ez nem túl hosszú idő, de én már szerelmes vagyok és az első perctől kezdve valami olyan fura kötést éreztem, amit eddig még nem. Valamit titkolt állandóan, vagyis nekem úgy tűnt és jól éreztem, szóval elkezdtem kutakodni és rájöttem, hogy volt mikor, gazdag f*szik szeretője volt pár éve. Olyan szinten ledöbbentem, hogy azt mondtam, hagyjon békén egy időre. Nem tudok nem rá gondolni és szeretem, de ugyanakkor baromira szar érzés és nem tudom, hogy mi lesz. Azt mondta, hogy mióta én vagyok, azóta semmit nem akar semmilyen pasitól, de akkor is, ez az egész egy vicc és fogalmam sincs mit tegyek.
2013. febr. 10. 15:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Itt csak férfiak válaszoltak, azért kíváncsi lennék?

Mindenki teljesen ütődött. Ha az új fazonnak is van pénze jó sok, akkor ő most a gazdag pénzes fa-szi.

Nekem műcs.. öcsű feltöltött szájú qurva nem kéne.

2013. febr. 10. 15:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Nekem se, pont ezért választottam őt, aki gyönyörű.
2013. febr. 10. 16:00
 13/17 anonim ***** válasza:

láthatnék egy képet? fej nélkül csak úgy megnézném ki a gyönyörű

lehet hogy újat mondok de a szépség mulandó, mi lesz 20 év múlva egy új ilyen gyönyörű lepedőművésznő?

2013. febr. 10. 16:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van múltja, kinek ilyen, kinek olyan. Mondjuk azért én elmondtam volna neked ezt őszintén a barátnőd helyében.
2013. febr. 10. 16:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem csak férfiak válaszoltak ,én a#7 lennék:)
2013. febr. 10. 18:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nagy szexuális vágynak kell lenni benne, hogy pénzért el tudjon menni férfiakkal. Ez neked biztosan jó képzelem milyen jó d-gasok mennek nálatok. Ez a típus nem változik meg soha folyton viszk-et neki, ha nem tudod úgy kielégíteni akkor úgyis elmegy másokkal is. Vagy eleve szereti a változatosságot.

Van egy rokonom neki mindig több férfival volt viszonya, volt egy állandó mellette a szerető és érdekből volt neki még más is, halál komoly, vki pl egy évfolyamtárs a vizsgáért vagy komolyabb dolgokért. Ha az évfolyamtársa vagy lehet hogy kell itt is a segítség neki, jól elkábít segítesz neki kijárni aztán csak nézd meg diplomaszerzés után mi lesz, hiszen nincs pénzed nem vagy elég ígéretes.

Az említett rokonom olyan férjet választott akitől 3 gyereket akart, a férfinek eleve 5 lakása van! A 3 gyerek eü okok miatt nem jött össze, el is váltak most a rokonom 1 gyerekkel vadászgat vmi öreg pénzesre.

Addig is élvezd a jó du-gas-koat amíg lehet.

2013. febr. 11. 07:26
 17/17 jobbikostibi ***** válasza:
Szívlapáttal kell a hátára csapni.
2013. máj. 17. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!