Hogy lehet megemészteni, ha az ember édesanyjával közlik, hogy rákos?
Szia, ezt sajnos nem lehet megemeszteni.
Mennyi idos vagy es anyukad?
Az en anyukamnak is ez a ronda betegsege volt, 51 evesen, es en akkor 22 eves voltam.
Szerintem tegyeketk meg mindent érte fizikailag, és most dupla annyi szeretetet adjatok neki,mint eddig,nevettessétek meg sokszor és ne beszéljetek semmiképpen sem a betegségről,csakis pozitiv dolgokrol.Már annyi ember meggyógult a rákból,az egyik barátnöm anyukája is minössze fél év alatt agykontrollal.A technika röviden ennyi volt: neki a mellében volt egy csomó.Lefeküdt este az ágyra,behunyta a szemét, gondolatban megkereste a mellében a csomot,és elképzelte,hogy 3 törpe odamegy a kalapácsával és elkezdik kalapálni a csomót.és ezt minden este fél éven át napi kb 20 percben,amig el nem aludt.És elmult a rák műtét nélkül.Elhitte hogy meggyógyul.Eszébe sem jutott,hogy nem.
Ha pedig mégis elhunyna,akkor jobb neki úgy,odaát,mert az azt jelenti,hogy amit el kellett végeznie itt,azt meg is tette.
Nagyon nehéz és megemészteni sehogy sem lehet.
Csak bíztatásképp: Nekünk sikerült!
Anyukámnál 2001-ben diagnosztizáltak rosszindulatú mellrákot. Sok szenvedéséen ment át, de ma már gyógyultnak van minősítve és (kopp-kopp) jól van.
Semmiképp se szomorítsátok el, bíztatni, bízni az már fél siker.
Anyu 50 lesz májusban,én 30 vagyok.
Hétfőn volt mammográfián,akkor megcsinálták a biopsziát is,ma jött meg az eredmény. Rosszindulatú.... :(
Úgyhogy még előtte vagyunk mindennek.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!