Hogy lehet megemészteni, ha az ember édesanyjával közlik, hogy rákos?
Köszönöm szépen! Eddig sikerült visszatartani a könnyeimet,viszont a válaszaitokat elolvasva nem bírtam tovább...
A baj az (vagyis nem baj),hogy van egy 14 hónapos kisfiam akit nincs kire hagynom,és így a kezelésekre nem tudom hogyan tudok majd menni anyuval. De majd valahogy megoldjuk!
Az én anyukámban tavaly szeptemberben diagnosztizáltak 2 daganatot az egyik mellében. Mindkettő rosszindulatú volt. Ő összetört-én is, csak én nem mutattam. Nehéz volt mert előtte 2 hónappal halt meg apukám, hirtelen váratlanul.
Októberben megműtötték. Én mondogattam neki, hogy nem lesz baj stb. Már nézegettük a parókákat a kemo utánra, amikor elmondták, hogy a rák legenyhébb változata volt neki, gyógyszer kell, kemo nem. Azóta jobban van, múlt héten állt vissza a munkába. Amit ilyenkor mondani tudok: fel a fejjel, sok sok remény, de azért fel kell mindenre készülni és KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!
Sehogy nem lehet megemészteni, viszont fő a pozitív gondolkodás.
Amikor az én anyukámnál egy éve, szeptember megállapították a gégerákot (utolsó előtti stádiumban volt a rák), akkor én először jól kisírtam magam, próbáltam rendet tenni a fejemben, utána pedig csak és kizárólag pozitívan gondolkozni, hogy meg fog gyógyulni, még jobban éreztetni vele, hogy szeretjük és mellette állunk. A helyzethez képest jól van, és szerencsére nem is újult ki a rák.
Én csak azt tudom mondani, kitartás, bizakodás, pozitív gondolkozás, és rengeteg szeretet, odaadás kell!
Pozitivan alljatok hozza, minden rendben fog menni es meggyogyul! Ne mutasd,h meg vagy ijedve, biztos nem lesz semmi gond. Esetleg nyomtass ki par cikket magadnak es neki olyan nokrol,akik tulestek hasonlon es meggyogyultak, ilyenekbol konnyu erot meriteni.
Mielobbi gyogyulast kivanok az anyukadnak!
Sajnos nagy a daganat,úgyhogy kemóval akarják kezdeni,hogy összemenjen és azután műtét.... :S
Az a baj,hogy én alapvetően pesszimista vagyok,de most mindennap elmondom magamnak,hogy nem lesz semmi baj!!!
Köszönöm a válaszokat!!! Sokat segítettetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!