Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megemészteni, ha...

Hogy lehet megemészteni, ha az ember édesanyjával közlik, hogy rákos?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 13:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fel a fejjel, remélhetőleg korai stádium! A mellrák jó eséllyel gyógyítható, Anyukád fiatal még, a szervezete erős!!! Minden jót kívánok!
2009. nov. 23. 15:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban többen is rákosak voltak. Sajna azt kell hogy mondjam még a harmadik, negyedik ilyen hírbe sem lehet beletörődni. Egyre csak az járt a fejemben, hogy miért pont ő, miért pont mi? Ezt nem lehet megemészteni, csak felfogni, és küzdeni, viszont nagyon fontos elfogadni, hogy sajnos ebbe a helyzetbe került, mert csak akkor tud ellene hatékonyan fellépni, ha nem söprögeti szőnyeg alá. Legyetek vele nagyon sokat, ha teheted, akkor a kezelésekre is kísérd el, egyedül könnyebben feladja az ember... Éreztessétek vele mindig újra és újra, hogy fontos számodra/számotokra, hogy ne csak testben, de lélekben is küzdjön ellene nagyon erősen! Ha elhiszi, hogy meg fog gyógyulni, akkor sokkal több esélye van, mintha úgy vág bele, hogy lesz ami lesz! Tegyél meg mindent érte amit jónak látsz, ha majd úgy gondolod hogy nem kap megfelelő ellátást, ne félj másik orvoshoz vinni, és készülj fel arra, hogy nagyon nagyon hosszú és fájdalmas út áll előttetek, de együtt kézenfogva minden könnyebben megy! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek, remélem jövőre már azzal írsz ide, hogy tünetmentesnek, "gyógyultnak" nyilvánították!
2009. nov. 23. 15:38
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Eddig sikerült visszatartani a könnyeimet,viszont a válaszaitokat elolvasva nem bírtam tovább...

A baj az (vagyis nem baj),hogy van egy 14 hónapos kisfiam akit nincs kire hagynom,és így a kezelésekre nem tudom hogyan tudok majd menni anyuval. De majd valahogy megoldjuk!

2009. nov. 23. 16:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukámban tavaly szeptemberben diagnosztizáltak 2 daganatot az egyik mellében. Mindkettő rosszindulatú volt. Ő összetört-én is, csak én nem mutattam. Nehéz volt mert előtte 2 hónappal halt meg apukám, hirtelen váratlanul.

Októberben megműtötték. Én mondogattam neki, hogy nem lesz baj stb. Már nézegettük a parókákat a kemo utánra, amikor elmondták, hogy a rák legenyhébb változata volt neki, gyógyszer kell, kemo nem. Azóta jobban van, múlt héten állt vissza a munkába. Amit ilyenkor mondani tudok: fel a fejjel, sok sok remény, de azért fel kell mindenre készülni és KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!

2009. nov. 23. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Sehogy nem lehet megemészteni, viszont fő a pozitív gondolkodás.

Amikor az én anyukámnál egy éve, szeptember megállapították a gégerákot (utolsó előtti stádiumban volt a rák), akkor én először jól kisírtam magam, próbáltam rendet tenni a fejemben, utána pedig csak és kizárólag pozitívan gondolkozni, hogy meg fog gyógyulni, még jobban éreztetni vele, hogy szeretjük és mellette állunk. A helyzethez képest jól van, és szerencsére nem is újult ki a rák.

Én csak azt tudom mondani, kitartás, bizakodás, pozitív gondolkozás, és rengeteg szeretet, odaadás kell!

2009. nov. 23. 16:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Pozitivan alljatok hozza, minden rendben fog menni es meggyogyul! Ne mutasd,h meg vagy ijedve, biztos nem lesz semmi gond. Esetleg nyomtass ki par cikket magadnak es neki olyan nokrol,akik tulestek hasonlon es meggyogyultak, ilyenekbol konnyu erot meriteni.

Mielobbi gyogyulast kivanok az anyukadnak!

2009. nov. 24. 13:45
 17/19 A kérdező kommentje:

Sajnos nagy a daganat,úgyhogy kemóval akarják kezdeni,hogy összemenjen és azután műtét.... :S

Az a baj,hogy én alapvetően pesszimista vagyok,de most mindennap elmondom magamnak,hogy nem lesz semmi baj!!!

Köszönöm a válaszokat!!! Sokat segítettetek!!!

2009. nov. 25. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Minden jót kívánok Édesanyádnak, sok erőt és kitartást a gyógyuláshoz! Ismeretlenül is nagyon szorítunk Nektek!
2009. nov. 26. 09:28
 19/19 A kérdező kommentje:
Kedves vagy!! Köszönöm!!!!
2009. nov. 26. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!