Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderítettem, hogy a barátnőm pénzért lefeküdt
férfiakkal. Egyelőre nem tudom megemészteni, hogyan
tovább?
Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt, ez nem túl hosszú idő, de én már szerelmes vagyok és az első perctől kezdve valami olyan fura kötést éreztem, amit eddig még nem. Valamit titkolt állandóan, vagyis nekem úgy tűnt és jól éreztem, szóval elkezdtem kutakodni és rájöttem, hogy volt mikor, gazdag f*szik szeretője volt pár éve. Olyan szinten ledöbbentem, hogy azt mondtam, hagyjon békén egy időre. Nem tudok nem rá gondolni és szeretem, de ugyanakkor baromira szar érzés és nem tudom, hogy mi lesz. Azt mondta, hogy mióta én vagyok, azóta semmit nem akar semmilyen pasitól, de akkor is, ez az egész egy vicc és fogalmam sincs mit tegyek.
felejtsd el a múltat, feleslegen kinzod magad és őt. mit számit? elmúlt, még ne is ismertétek egymást akkoriban
2013. febr. 10. 15:38
3/17 anonim válasza:
Feltételezem, ő sem úgy gondol vissza ezekre az esetekre, hogy hű de büszke lehet magára... Nem tudom, mennyit beszéltetek erről, vagy milyen a lány családi háttere, de ha valaki szorult helyzetbe kerül, a kétségbeesés szörnyű dolgokat is képes kihozni az emberből.
Amúgy meg a szeretet felé vezető út a megbocsátáson keresztül vezet.
2013. febr. 10. 15:39
4/17 anonim válasza:
Ha nem készült róla felvétel, akkor szerintem sz@rd le...a nők többsége úgyis ezt csinálja, elenyésző, aki nem veszi figyelembe a pasi anyagi helyzetét.
2013. febr. 10. 15:42
5/17 anonim válasza:
Ismered a mondást??
"Ku*vából lesz a legjobb feleség"
De nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy ha tiszta szívből szeretünk valakit akkor a múltjával együtt szeretjük. A múltat már nem lehet megváltoztatni de a jövőt lehet szépen élni. HA nem vagy képes a múltjával együtt elfogadni és csak a jelenre, jövőre tervezni, akkor hagyd a fenébe az egészet. Akkor szakíts vele, és keres olyan nőt aki előtted még nem szexelt senkivel. (csak megjegyzem semmivel sem ribis a barátnőd azoknál a lányoknál akik 17 évesen már 30 fiúval keféltek)
Ha nem vagy képes a múltját elfogadni akkor a lánynak is jobb lesz ha nem lesztek együtt..
2013. febr. 10. 15:43
6/17 anonim válasza:
Gazdag vagy?
Ha igen akkor nem hinnék neki.
Én szakítottam volna vele. Neked is csak a hiúságodat sérti, hogy pénzért izélt, ezért vagy megsértve. Egyébként biztos jól izél, hiszen ebből élt. Ezzel fogott meg téged is. Elég szánalmas.
2013. febr. 10. 15:44
7/17 anonim válasza:
Ha tényleg szereted ,így kell elfogadnod .Persze az már más kérdés hogyan fogja ez befolyásolni a kapcsolatotokat a későbbiekben. az egészben az nem tetszik,hogy nem ő mondta el neked,hanem te jöttél rá. Ez azért megingatná a bizalmamat.Ha úgy döntesz,hogy folytatod SOHA ne hozd fel ,még veszekedés közben sem . Ne használd fegyverként.Az gusztustalan lenne.
2013. febr. 10. 15:45
8/17 anonim válasza:
ku.vából lesz a legjobb feleség,de aki hozzászokott a "könnyű" pénzhez az nem fogja föladni a jó kereső állását de van jó oldala is legalább tudod hogy egy ku.va nem úgy mint sokan mások akik több évnyi együttélés után jönnek rá hogy a feleségük egy rib.nc
2013. febr. 10. 15:48
9/17 anonim válasza:
Probléma 1: erősen titkolta a múltját (vagy jelenét is, ki tudja...)
Probléma 2: ha pénzért csinálta, akkor SOK pénzért most is fogja csinálni, könnyű kereset.
2013. febr. 10. 15:52
10/17 A kérdező kommentje:
Nem a szexszel fogott meg, sokáig barátok voltunk, csoporttársak, nekem ő egy álomnő volt. Nem vagyok gazdag, dolgozom, de még tanulok, átlagosan élek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!