Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő lányok! Mennyi idő után kezdetettek más férfiakról is fantáziálni?
"Egyébként, kedves 88as. Ugye tisztában vagy azzal, hogy egy másik embernél hülyébb ember hülyének látja azt, aki okosabb nála, mert egyszerűen nincs agyi kapacitása és intelligenciája ahhoz, hogy megértse a nálánál magasabb szintű gondolatmeneteket és gondolkodást?"
Ezt pont te mondod? Na ez már egy szint:D:D:D:D Már inkább meg se kérdem melyik politikai tér része vagy ez annyira tipikus:DDDDDDDDDDDD
Alap, hogy nem fantáziálok másról mert szeretem és tisztelem ennyire a páromat.És ez részéről is természetes mindig is.
Ha az ember pl meglát egy számára vonzó ellentétes neműt és megmozdulna valami, rögtön ellenáll és nem édesgeti magában, szerintem ez a korrekt hozzáállás.
23l
:DDDDDDDDD
Hát nem gondoltam hogy ennyit fogok ma szórakozni ezen az oldalon:D:D Tudtam,hogy erre ugrasz:D:D
Na de a lényeg, mint kiderült, te nem vagy megelégedve az életeddel és ezért önigazolást keresel, hogy a többi kapcsolat sem jó. És mint kiderült neked a szeretet nem mond semmit. Őszintén (minden gúny nélkül!) sajnállak ezért.
Azért válaszolok neked, hátha az majd elhozza a fejedbe azt a kis világosságot minek hála alább hagy értelmetlen és primitív személyeskedésed.
Az életemmel jelenleg nem vagyok megelégedve, ez igaz, viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem jobb mint a tied. :) A szeretet nem tudom hogy sikerült ebbe a kis "beszélgetésbe" illetve konklúziódba belevonni, de én személy szerint többet vágyom gyengédségre mint szexre.
Érdekes egy ember vagy. Rögtön azzal kezdted, miután válaszoltam neked, hogy honnan ismerlek én, hogy bármit is állítsak rólad. Ehhez képest, azóta, te ugyan ezt csinálod, keverve a kárörvendő személyeskedésesedel. Szánalmas és megvetendő egy lény vagy. Sajnálom, minden gúny nélkül.
Ohh..ezek a félreértések. :D Nem a szeretet a gyerekes, hanem maga a mondat. Ez: "Ha valaki szeret valakit az nem gondol másra."
Úgy nem is gondoltam bele, hogy maga a szeretet lenne az érv. :P Végülis lehet az, bizonyos embereknél, de nálam valahogy ketté vált a kettő. Van szeretet és van szexualitás. Ha a kettő együtt van, az a szerelem, nálam.
Ezért sem értek egyet azzal, amit mondasz, mert élő példája vagyok annak, hogy lehet szeretni valakit szerelemből és lehet vele szeretkezni. Illetve lehet valakit egyszerűen csak megkívánni a pillanat hevében és alpári módon megkúrni.
Az előbbi egy felsőbbrendű, érzelmileg és testileg kielégítő kapcsolat. Utóbbi pedig egy alsóbbrendű, primitív és állatias, testileg kielégítő kapcsolat.
Magyarul semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Mindenesetre bocsánatot a hangnemért, másnaposan könnyen felhúzom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!