Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő lányok! Mennyi idő után kezdetettek más férfiakról is fantáziálni?

Figyelt kérdés
ŐSZINTÉN! :)
2013. febr. 9. 09:00
1 2 3 4 5
 31/50 Patrik24 ***** válasza:

30.

Alátámasztja amit írtam. Itt kéne elgondolkodni. Nem tudsz érveket hozni? Mit teszel? Gyökerezel, hülyézel. Na ehhez gratulálok.

2013. febr. 9. 11:04
 32/50 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem válaszolsz, mert nekem van igazam! Hiába álltál neki Patriknak is, most meg már engem is lehülyézel. Megsúgom, hogy a primitív te vagy! Soha ne legyen barátnőd... na csá
2013. febr. 9. 11:05
 33/50 A kérdező kommentje:

"azért ne minket b*sztass, hogy elnyomunk magunkban ezt-azt." Majd a következő válaszod. :D:D Nem kicsit ellenmondásos ez, egymás után? :D Egyébként te nem tudsz mondatot értelmezni kedves barátnőm.

Elképzelni mással a szexet=elképzelni azt, hogy mással szexelsz A SZÉP KIS OKOS FEJECSKÉDBEN, DE NEM SZEX KÖZBEN. Qrva nehéz felfogni.

Az pedig nem érv, hogy akik szeretik egymást, azok nem gondolnak másra. :D:D:D A szerelem nem olyan mint a fénysebesség vagy a gravitáció....Nem írható le általánosan róla semmi. Az egy másik dolog, hogy sok esetben valóságos, hogy nem szereti egymást az adott két ember, de ettől még nem igaz mindenkire! Idióta általánosító retardált bagázs.

2013. febr. 9. 11:06
 34/50 A kérdező kommentje:
Van barátnőm, csak az agyhalott kreténekkel való veszekedést nem igazán bírom. Semmilyen érvet nem bírtok felhozni a gyerekes "ha szeretsz valakit nem gondolsz másra" szintű mondaton kívül.
2013. febr. 9. 11:07
 35/50 Patrik24 ***** válasza:
Ja, mert a gravitáció leírható önmagában, tömeg és anyag és következmény nélkül, te észlény.
2013. febr. 9. 11:08
 36/50 anonim ***** válasza:
89%

Feladtam. sok hülye emberrel találkoztam már, de te benne van a top5-ben. Kettőnk közül meg te nem tudsz értelmezni. Felteszel egy kérdést, aztán meg a válaszaidból az jön le, teljesen másra vagy kíváncsi -.-

kritizálj csak nyugodtan, ebből is csak az jön le, hogy magaddal nem vagy megelégedve :D rólam lepereg.

2013. febr. 9. 11:09
 37/50 A kérdező kommentje:
Mindemellett nem vagyok materialista, hanem te vagy korlátolt. :) Még amúgy szidlak kicsit titeket, tiltsanak le erről az oldalról, mert csak az általánosítás, az anyázás és az idiótizmus, az alsóbbrendű gondolkodás megy itt. Nah és akkor: A mocskos kis....! Hagyjuk... :D
2013. febr. 9. 11:09
 38/50 Patrik24 ***** válasza:

36.

Pontosan így van, azért ennyi indulat benne, mert önmagával és az életével nincs megelégedve. És a sz@rt másokba is bele akarja magyarázni:D Sajnálom szegényt.

2013. febr. 9. 11:11
 39/50 A kérdező kommentje:

JUJ. :D A személyeskedés nálatok is megy. Érdekes. Pár perce még én voltam a hülye aki nem tud érvelni. Most meg ti nem tudtok, amikor már érveltem, de érdekes. :D

Egyébként, kedves 88as. Ugye tisztában vagy azzal, hogy egy másik embernél hülyébb ember hülyének látja azt, aki okosabb nála, mert egyszerűen nincs agyi kapacitása és intelligenciája ahhoz, hogy megértse a nálánál magasabb szintű gondolatmeneteket és gondolkodást?

2013. febr. 9. 11:12
 40/50 A kérdező kommentje:
Nah de okosak vagytok ti mind a ketten. Tipikus magyar mentalitás. Van egy ember, aki értelmesebb nálunk, jobban gondolkozik, de mi nem értjük. Mit tegyünk, hogy felé kerüljünk? Fogjunk össze többen, keressük meg benne az összes létező hibát, ha nincs koholjunk ki egyet, majd közös erővel, egymás véleményét erősítve hallgattassuk el, kergessük el azt. Köszönöm, hogy egyre közelebb tereltek az új hazámhoz, Dániához. Primitív állatok vagytok ti magyarok. :)
2013. febr. 9. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!