Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő lányok! Mennyi idő után kezdetettek más férfiakról is fantáziálni?
Tényleg nem vagy kedves,no de mindegy,igaziból kiformálódott a válaszaidból,hogy elég furcsa vagy.
Nekem nincs szükségem feloldásra,tőletek biztos nem.
Sok minden miatt volt már lelkiismeret furdalásom,ez azért van mert így neveltek.Feloldom én magamat alóla! :)
Véleményekre voltam kíváncsi evvel kapcsolatban.
88%os értett félre valamit, mert szó nem volt arról amit ő ír. Én személy szerint nem gondolok semmire szeretkezés közben, csak egyszerűen elengedem magam és élvezem. :D
Mellesleg Patriknak azért álltam így neki, mert kicsit bosszantó az a szintű naiv tudatlanság ami árad belőle:
"Patrik24 válasza:
Aki tényleg szereti a másikat az nem fantáziálgat másról."
Például. Hogy a kistökömben jön ő ahhoz, hogy megmondja ki szeret kit és mik ezeknek a feltételei. Mert ő ezek szerint feltételeket állít az elé, hogy kit szerethet és kit nem. Szerinte ha valaki fantáziál másról egy párkapcsolatban, az nem szereti a másikat. Gondolj bele abba kérlek, hogy mi lehet annak a következménye majd később, ha Patrik24 barátnője elmondja neki, hogy más férfiakról fantáziál mostanában!
Majd később folytatja, pedig senki sem kérte rá, a kérdés címében lányokat szólítok fel:
"Patrik24 válasza:
Hát ha én már más lányról fantáziálnék, vagy a barátnőm elmondaná, hogy más férfiről fantáziált, szerintem nem lenne értelme együtt lennünk."
Kit érdekel, hogy Patrik24 és a barátnője(legalábbis Patrik24 szerint)szakítanának ha valamelyikük másra gondolna? Hol látsz ilyen kérdést tőlem? Sehol, na ugye!
Hát ezért álltam neki Patrik24 nevű barátomnak.
"Gondolj bele abba kérlek, hogy mi lehet annak a következménye majd később, ha Patrik24 barátnője elmondja neki, hogy más férfiakról fantáziál mostanában! "
Az lenne a következménye, hogy szakítanánk, mert nincs értelme együtt lenni ha másról fantáziál. Ezt csak azért írtam le, hogy örülj:D:D:D
Már leírtad, hogy szakítanátok, szóval jó előre lelőtted a poén. :P
Mellesleg egy picit gondolkozz már el azon, hogy mennyivel lennél különb nálam, ha szakítanál a barátnőddel azért mert MÁSRA GONDOLT. Mivel ártott ezzel neked? Miért szakítanál vele ha továbbra is ugyan úgy szeretne mint a GONDOLAT(:D)előtt? Ezt érveld meg kérlek, anélkül, hogy benne lenne a "mert nem szeret ha másra gondol" roppant logikus mondat. ;D
88%os vagyok. Nem értettem félre semmit. A kérdésedben az áll, "Mennyi idő után kezdetettek más férfiakról is fantáziálni"
Aztán az egyik válaszodban pedig már ezt írtad "Egyébként úgy értem, hogy egy másik férfival képzelitek el a szexet."
Szóval nem értettem félre semmit, ha érdekel valami, akkor tedd fel érthetően a kérdést. És szerintem teljesen alaptalanul álltál neki Patriknak.
Különbség van képzelés, fantáziálás és a gondolás között..
De ha nem tudod a szavak jelentését, és a szavak következményeit, akkor csakis veled van a gond.
Milyen vágyakról beszélsz egyébként?? Két normális, szerelmes ember megbeszéli a vágyait. Ha neked valami nem sikerült, vagy a barátnőd másról fantáziált, azért ne minket b*sztass, hogy elnyomunk magunkban ezt-azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!