Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő lányok! Mennyi idő után kezdetettek más férfiakról is fantáziálni?

Figyelt kérdés
ŐSZINTÉN! :)
2013. febr. 9. 09:00
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Tényleg nem vagy kedves,no de mindegy,igaziból kiformálódott a válaszaidból,hogy elég furcsa vagy.

Nekem nincs szükségem feloldásra,tőletek biztos nem.

Sok minden miatt volt már lelkiismeret furdalásom,ez azért van mert így neveltek.Feloldom én magamat alóla! :)

Véleményekre voltam kíváncsi evvel kapcsolatban.

2013. febr. 9. 10:42
 22/50 Patrik24 ***** válasza:
De mégis mi alapján érzed magad feljogosítva, hogy kijelented, hogy nem egészséges a tökéletes kapcsolatok iránt az elköteleződésem? A Te fejed van tele káros elméletekkel. Azért mert a többség érzelmi intelligenciája nem teszi lehetővé a tökéletes közeli kapcsolatokat, még nem azt jelenti, hogy nincs is ilyen, és főleg nem szabadna azt jelentenie, hogy húzzuk le a jó kapcsolatot is az átlag felszínességéhez.
2013. febr. 9. 10:43
 23/50 A kérdező kommentje:

88%os értett félre valamit, mert szó nem volt arról amit ő ír. Én személy szerint nem gondolok semmire szeretkezés közben, csak egyszerűen elengedem magam és élvezem. :D

Mellesleg Patriknak azért álltam így neki, mert kicsit bosszantó az a szintű naiv tudatlanság ami árad belőle:

"Patrik24 válasza:

Aki tényleg szereti a másikat az nem fantáziálgat másról."

Például. Hogy a kistökömben jön ő ahhoz, hogy megmondja ki szeret kit és mik ezeknek a feltételei. Mert ő ezek szerint feltételeket állít az elé, hogy kit szerethet és kit nem. Szerinte ha valaki fantáziál másról egy párkapcsolatban, az nem szereti a másikat. Gondolj bele abba kérlek, hogy mi lehet annak a következménye majd később, ha Patrik24 barátnője elmondja neki, hogy más férfiakról fantáziál mostanában!

Majd később folytatja, pedig senki sem kérte rá, a kérdés címében lányokat szólítok fel:

"Patrik24 válasza:

Hát ha én már más lányról fantáziálnék, vagy a barátnőm elmondaná, hogy más férfiről fantáziált, szerintem nem lenne értelme együtt lennünk."

Kit érdekel, hogy Patrik24 és a barátnője(legalábbis Patrik24 szerint)szakítanának ha valamelyikük másra gondolna? Hol látsz ilyen kérdést tőlem? Sehol, na ugye!

Hát ezért álltam neki Patrik24 nevű barátomnak.

2013. febr. 9. 10:45
 24/50 Patrik24 ***** válasza:

"Gondolj bele abba kérlek, hogy mi lehet annak a következménye majd később, ha Patrik24 barátnője elmondja neki, hogy más férfiakról fantáziál mostanában! "

Az lenne a következménye, hogy szakítanánk, mert nincs értelme együtt lenni ha másról fantáziál. Ezt csak azért írtam le, hogy örülj:D:D:D

2013. febr. 9. 10:48
 25/50 A kérdező kommentje:
Te beszélsz jogokról, Patrik24, kérlek! :D Te kezdted az egészet, én csak folytattam. A káros elméleteket a fejemben kivéve egyébként egyetértek veled. Nyilván vannak olyan emberek akiknek van olyan személyiségük hogy elérhető náluk a szerelmi nirvana, de nagyon ritka ez, illetve még ez sem jelenti feltétlen azt, hogy nem gondol a másik egyéb emberre. Pontosabban ez már a mással való szexuális kapcsolatot nem zárja már ki. :)
2013. febr. 9. 10:52
 26/50 A kérdező kommentje:

Már leírtad, hogy szakítanátok, szóval jó előre lelőtted a poén. :P

Mellesleg egy picit gondolkozz már el azon, hogy mennyivel lennél különb nálam, ha szakítanál a barátnőddel azért mert MÁSRA GONDOLT. Mivel ártott ezzel neked? Miért szakítanál vele ha továbbra is ugyan úgy szeretne mint a GONDOLAT(:D)előtt? Ezt érveld meg kérlek, anélkül, hogy benne lenne a "mert nem szeret ha másra gondol" roppant logikus mondat. ;D

2013. febr. 9. 10:55
 27/50 Patrik24 ***** válasza:
Miért nem logikus ez a mondat? Ha szerinted ez a mondat nem logikus, akkor szerinted nem létezik a szeretet, csak hormonok játéka. Ezt tartom káros elméletnek, erre gondoltam, mikor azt írtam. Ebből a szempontból én megértem, hogy a materialisták világnézetében hülyeség amit írok, hiszen arról beszélek, ami szerintük nincs is. Hiszen az ember szerintük csak egy húsdarab hormonokkal és idegpályákkal meg miegyébbel.
2013. febr. 9. 11:00
 28/50 anonim ***** válasza:

88%os vagyok. Nem értettem félre semmit. A kérdésedben az áll, "Mennyi idő után kezdetettek más férfiakról is fantáziálni"

Aztán az egyik válaszodban pedig már ezt írtad "Egyébként úgy értem, hogy egy másik férfival képzelitek el a szexet."

Szóval nem értettem félre semmit, ha érdekel valami, akkor tedd fel érthetően a kérdést. És szerintem teljesen alaptalanul álltál neki Patriknak.

Különbség van képzelés, fantáziálás és a gondolás között..

De ha nem tudod a szavak jelentését, és a szavak következményeit, akkor csakis veled van a gond.

Milyen vágyakról beszélsz egyébként?? Két normális, szerelmes ember megbeszéli a vágyait. Ha neked valami nem sikerült, vagy a barátnőd másról fantáziált, azért ne minket b*sztass, hogy elnyomunk magunkban ezt-azt.

2013. febr. 9. 11:00
 29/50 anonim ***** válasza:
Ha két ember szereti egymást, nem másról fog fantáziálgatni és nem nyomok el magamban semmit!
2013. febr. 9. 11:02
 30/50 A kérdező kommentje:
Hudehülyevagyteutolsó88as. :) Nem is válaszolnék már erre. Primitív nép vagyunk, nem csoda, hogy itt tartunk! Bravó, bravó!
2013. febr. 9. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!