Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő lányok! Mennyi idő után kezdetettek más férfiakról is fantáziálni?
4-es vagyok.
A szexet semmiféleképpen nem szoktam mással elképzelni. Meg úgy általában sem, ha más férfiakról fantáziálgatnék, mi értelme lenne együtt lenni barátommal? Szeretem és k*rva jó vele a szex :))
A 4 éves kapcsolatos válaszoló vagyok,
köszönöm a válaszod kedves kérdező!
A többi válaszok alapján úgy jön le,hogy csak én fantáziáltam már másról.Vagy hazudnak az emberek,saját maguknak is,vagy hihetetlenül idealizált kapcsolatban élnek utópiában.
Sosem képzelek mást oda amikor vele szexelek.
Csak vele tudom elképzelni az egész életemet,ő a mindenem.
Az,hogy 1x megkívántam valaki mást,az azért van mert ember vagyok,és vannak hormonjaim.Biztos vagyok benne,hogy neki is végigfutott már az agyán,hogy milyen lenne egy másik lánnyal szexelni,akit mondjuk vonzónak tart.De ez csak fantázia.Arról is szoktam fantáziálni,hogy gazdag vagyok,mégsem vagyok.
Az erkölcsi romlottság véleményem szerint az is, ha valaki legyökerez másokat azért mert nem úgy élnek, ahogy azt ő helyesnek véli.
Nem vagyok vallásos. A másik meg a pszichológia. Az is vicces, amikor pszichológiai elméletekkel beskatulyáznak másokat, az egész nem egzakt tudomány úgy ahogy van, elméletek halmaza. Elzárkózom-e? Látok csajokat az utcán, városban, és nem érzek semmi vonzódást irántuk, nem jut eszembe, hogy de megdugnám. Tudom, szerinted beteg vagyok:D Hát gondold ezt.
Kezdesz össze-vissza beszélni. Megint a 4es vagyok.
Ha szexelek a barátommal, k*rvára nem fogok másra gondolni, főleg ha vele nagyon jó a szex. Ha éppen nem szexelünk és látok egy számomra attraktív férfit, képen vagy élőben teljesen mindegy, akkor elképzelek ezt-azt. de melyik ember nem?! És szerintem nem normális ha már szex közben valaki másról fantáziálgat. Két dolgot jelenthet: vagy full unalmas a szex vagy az illető már nem szereti a másikat, nem vonzódik hozzá. Egyébként Patrikot ismered?? Én nem értem miért álltál így neki..
Kedves 18-as,
szerintem a kérdező sem arra gondolt,hogy szex közben fantáziálsz-e másról.Hanem általában.
De lehet,hogy nem olvastam el figyelmesen.
14/15: Kedvesnek a legkevésbé sem vagyok kedves, így kikérem ezt magamnak! :D
Ne az én szavaim által érezd magad feloldva, hanem a saját gondolkodásodon alakíts, finomíts!
Az sem jelent semmit, hogy az előtted válaszolók nem gondoltak még másra. Főleg nem azt, hogy hazudnak maguknak. Lehet szimplán csak nincs rá igényük. Előfordul, nagyon is ha boldog párkapcsolatban él az ember. Viszont az is megeshet, hogy egyszerűen csak elnyomják már tudatalatti szinten ezeket a vágyakat a neveltetésük miatt.
Sajnos hihetetlen mértékű károkat tud okozni a nem megfelelő nevelés, lásd Patrik24 példáját. Hiába szép és helyes amit mond és tesz, ha az elvakultsága a tökéletesen működő kapcsolatok iránt már nem egészséges.
Na de elkanyarodtunk a témától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!