Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet "küzdeni" egy nőért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "küzdeni" egy nőért?

Figyelt kérdés
Azt a tanácsot kaptam hogy harcoljak a barátnőmért kicsit. Ezt hogy tudom elérni? Szinte mindig megyek hozzá, meg vele vagyok. Most leszünk félévesek. F19

2013. febr. 7. 23:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Az én barátom is bújós típus. (Én meg nem). :)) Összecsiszolódtunk. Nála is volt olyan, hogy vagy nagyon csinálta, vagy teljesen leállt, nem csak ebben, hanem minden "érzelmi" téren- mert annyira igyekezett visszafogni magát. És nekem is megtévesztő volt, hogy akkor most mi van, talán nem is fontos neki a kapcsolat? :)

Talán a te barátnőd is így járt!

Mi most már nagyon jól kijövünk, összebújva nézünk tévét, alszunk, ez nekem is szuper, napközben meg hanyagolja, mert az már nekem túl "sok" lenne, mindenhol, mindenki előtt. :P

2013. febr. 8. 13:42
 22/26 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

A 17-es vagyok. Nem tőled kérdeztem hogy milyen vagy, hanem az előttem szóló, 16-os válaszolótól. ^^"

2013. febr. 8. 14:38
 23/26 anonim ***** válasza:
Te csak 17 éves vagy? Ez igen! Érettebbnek tűntél, jóval.
2013. febr. 8. 14:45
 24/26 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, félreolvastam. "17-es" :))
2013. febr. 8. 14:46
 25/26 A kérdező kommentje:

21-es. Szerintem is ez történhetett, és igyekszem orvosolni a problémát. Lehet tényleg azt érezte hogy már nem fontos mert annyira leálltam már. Remélhetőleg még ma jóváteszem.

:) Minden jót!

2013. febr. 8. 15:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Vissza tudtad szerezni?
2017. febr. 4. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!