Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell annyit "küzdeni" egy nőért?
hm,szval neked büdös ez az egész!
öcsém,nincs ezzel probléma,de áruld már el nekem ha szépen megkérlek: vki stukit tart a halántékodhoz és kényszerít rá,h csajozz?gondolom nem!akkor meg,ha nem akarsz nőt,akkor nem akarsz!de akkor *ugni se nagyon fogsz,bár biztos vannak kiscsajok akik készséggel állnak a rendelkezésedre!bárkiére!
bár azt jó lenne tudni,h hány éves vagy?mert ha tini,akkor nem gáz,h nem akarsz még ezzel foglalkozni!és akkor visszavonom az előzőeket.
,,Most tényleg ribinek tartják a hapsik azokat a nőket akik miatt nem kell elfáradni, amig összejönnek?
azért ezt érdemes árnyalni kissé,mert vannak fokozatok!
ha egy nő feleslegesen túráztatja a pasit,miközben a szimpátia az ő részéről is fennáll,az gáz!tényleg vannak olyan nők,akik úgy gondolják,h ők azok akik szívességet tesznek a ffinak,h kegyeskednek szóba állni velük!(amit te is írtál,h díjként aposztrofálják magukat,ill játsszák a megközelíthetetlent)
egy normális nő,akinek megvan a magához való esze és tudja,h mit akar,feltudja mérni,h mikor jön el annak az ideje,amikor közelebb engedheti magához a ffit.
mert ha túl hamar teszi,akkor könnyen kaphatónak tűnhet.(én legalábbis mindig igyekszem,h nehogy annak tűnjek.meglehet találni az aranyközéputat.)
annyira feleslegesek ezek a játszmázások,én mindig arra törekszem,h őszintén éljem meg a kapcsolataimat,már a kezdetektől.és itt elsősorban nem a hűségre gondolok,mert az alap.
ahogy az előző kommentelő is írta,a kellemes randik és beszélgetések a fontosak,(amikből elég jól fel lehet mérni a másik személyiségét)nem pedig a kicsinyes képmutatás.
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!