Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet "küzdeni" egy nőért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "küzdeni" egy nőért?

Figyelt kérdés
Azt a tanácsot kaptam hogy harcoljak a barátnőmért kicsit. Ezt hogy tudom elérni? Szinte mindig megyek hozzá, meg vele vagyok. Most leszünk félévesek. F19

2013. febr. 7. 23:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
7%

Kard vagy pisztoly.Esetleg kés.

Szó szerint gondola.

2013. febr. 7. 23:09
 2/26 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést...Miért akarsz te harcolni? Én érdekes módon harc nélkül is elvagyok a barátnőmmel már több mint egy éve. :D
2013. febr. 7. 23:09
 3/26 A kérdező kommentje:

Pontosan én sem értem, csak azt tanácsolták hogy küldjek érte.

Talán több programot kéne szerveznem, vagy többet keresnem vagy nem is tudom..

2013. febr. 7. 23:11
 4/26 anonim ***** válasza:
Tudni kellene többet is, ahhoz, hogy hogy értette az illető. Én akkor mondtam valakinek, amikor hamar annyiban hagyta, mert félt, hogy nem tetszik a lánynak. Közben tudván tudtam, hogy a lány várja a közeledést.
 5/26 anonim ***** válasza:
Szerintem pont úgy értették.. foglalkozz vele többet.
 6/26 anonim ***** válasza:

3. Nem, ezek hülyeségek, felejtsd el. Szerintem viselkedésre, érzelmileg értették. Ne erőszakosan küzdj, azt se játszd el, hogy téged nem érdekel a lány.

Inkább mutasd ki felé, hogy fontos neked, így érthették. De hagyd meg a szabadságát. Ezt szeretik a lányok.

2013. febr. 7. 23:12
 7/26 A kérdező kommentje:
Most 3 nap időt kért a bnőm, és a tesója mondta nekem. De nem tudom mire értette vagy hogy valósítsam meg... Ranira kéne hívnom többször? talán
2013. febr. 7. 23:13
 8/26 anonim ***** válasza:

csak azt tanácsolták hogy küldjek érte.

-Egy lovas hintót.Egy huszárral.:D

2013. febr. 7. 23:14
 9/26 A kérdező kommentje:

5/8 köszönöm a nagyon hasznos választ. De engem nagyon érdekel hogy mi van vele, és én vagyok a ragaszkodóbb is.

Hogy tudnám ezt elérni? Milyen kérdésekkel, vagy milyen fajta mondatokkal?

2013. febr. 7. 23:17
 10/26 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen én ezt akkor hallottam, amikor valaki vissza akarja szerezni az exbarátnőjét, vagy vagy össze akar jönni egy csajjal...Fordított esetben lányok esetében is előfordulhat ez egy pasi miatt. Én eleve evvel az egésszel nem értek egyet. Ha valaki ugyanis nem akar a másiktól semmit, akkor nem lehet erőszakoskodni.

Nem értem, hogy egy normál kapcsolatban ha minden jó, akkor miért is kéne küzdeni? De egyáltalán hogy értette az, aki ezt mondta neked? Ha meg gondok vannak, akkor meg az a megoldás, hogy megbeszélik a dolgot. Én sosem szerettem ezt a küzdést, szerintem a nagyképű emberek várják el azt, hogy küzdjenek értük, mert különlegesnek érzik magukat. Egy normális csajjal anélkül is el lehet dumálni, hogy kihasználna, és különleges kérésekkel bombázna...

2013. febr. 7. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!