Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet "küzdeni" egy nőért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "küzdeni" egy nőért?

Figyelt kérdés
Azt a tanácsot kaptam hogy harcoljak a barátnőmért kicsit. Ezt hogy tudom elérni? Szinte mindig megyek hozzá, meg vele vagyok. Most leszünk félévesek. F19

2013. febr. 7. 23:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ne nyomulj erőszakkal, adj időt neki, tartsd tiszteletben a döntését, de "finoman" keresd azért.
2013. febr. 7. 23:25
 12/26 anonim ***** válasza:
10 Ez igaz, de ahogy kiveszem, köztük talán volt valami "gond", veszekedés, összezördülés.
2013. febr. 7. 23:25
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utóbbi válaszadók nagyon hasznos dolgokat írtak.

Talán nem teszem meg azokat a lépéseket amiket megkéne tennem. Pl elhívni egy moziba vagy pizzázni vagy csak meglepi valamivel. De ugyanakkor minden szabadidőnkbe találkozunk vagy nálam vagy nála. Szoktam keresni csak a munkahelyén nem ér rá mindig beszélni.

2013. febr. 7. 23:30
 14/26 anonim ***** válasza:
12: Az lehetséges. Viszont ha két ember őszintén szereti egymást, akkor anélkül is ki tudnak békülni, hogy komolyabb erőfeszítéseket kéne tenni a másik félnek. Igazál ez embertől is függ. De tényleg előfordulhat olyan, hogy a megsértett fél, szó szerint küzdelmet vár el a másiktól, mert esetleg sérelem esett az egóján :D Ezzel szemben, nálam kedvesebb az, amikor valaki egy őszinte megbánást elfogad mindenféle kikötés nélkül.
2013. febr. 7. 23:33
 15/26 A kérdező kommentje:
Kérdeztem hogy mi a baj, azt mondta hogy semmi baj csak nincs jó passzban. De akkor miért kaptam azt a tanácsot, és hogy érti?
2013. febr. 7. 23:35
 16/26 anonim ***** válasza:

14. Én is ilyen vagyok (nő vagyok). Kérdező, néha a nők és a férfiak (tudom!) nem mondják el, mi a baj. Ha megbántottad őket, valahogy úgy veszik, hogy "tudnod kellene".

Én nehezen sértődöm meg, továbbá nem vagyok érzelmes típus, általában akaratlanul bántottam meg a páromat, esetleg, de csak véletlenül, nem szándékosan, mivel túlzottan magamból indultam ki egy szituációban.

A ti esetetekben ez talán fokozottan fennállhat. Nem akartál rosszat, mégis, valami olyat mondtál, nem figyeltél valamire, stb. Szerintem egyszerűen adj időt és légy figyelmes, ne firtasd, az általában segít. :))

2013. febr. 8. 00:02
 17/26 anonim ***** válasza:
16: Milyen vagy, ha szabad kérdeznem?
2013. febr. 8. 00:07
 18/26 anonim ***** válasza:
Arra céloztam, amit leírtál magadról a 14-ben. Kb. az az én véleményem is. De tudom, hogy nem mindenkinél működőképes.
2013. febr. 8. 00:16
 19/26 betlindis ***** válasza:
figyelj jobban oda rá. ha félévesek vagytok, már van mire visszaemlékezned, gondolkozz el nagyon alaposan, hogy eddig mi derült ki róla, mit szeret, mit nem szeret, mi érdekli, és viselkedj és tegyél úgy, hogy neki igazán tetsszen. persze az jó dolog, ha az ember teljesen őszinte, és önmagát adja, de a küzdés nem erről szól, hanem pontosan arról, hogy odateszed magad, és erőt veszel magadon, és esetleg olyat is megteszel a kedvéért, amit nélküle amúgy nem tennél meg. egy kapcsolatban, főleg az első félévben, nagyon kevés az, hogy együtt punnyadunk a tv előtt. hiányzik a varázslat, hogy elbűvöld. még akkor is, ha szeret, a lányok sokszor kimondatlanul erre vágynak. lepd meg vmivel, aminek tudod, hogy örülne, nem kell nagy dolog, csak mondjuk nemtom vigyél neki a kedvenc szendvicséből, meglepetésből hívd meg moziba arra a filmre, amit régen kinézett, küldess neki virágküldő szolgálattal virágot, akár otthonra, akár a munkahelyére is, hadd irigykedjenek a kollégái, hogy micsoda pasija van. mondj neki szépeket, de másként, mint eddig, ne csak úgy hogy "hiszen tudod hogy szeretlek", vagy hogy "dehát akkor nem lennék veled" stb, hanem nemtom, ahogy a helyzet adja, vmi mélyebbet. pl hogy emlékszel, amikor először találkoztatok, és milyen felső volt rajta, és abban milyen jól nézett ki, hogy rögtön felfigyeltél rá, mert ő volt a legszebb lány ott, vagy hogy még nem is mondtad neki, mennyire szép a gödröcske az arcán, ahogy nevet, vagy hogy elalváskor mindig őrá szoktál gondolni, és alig várod, hogy megint együtt legyetek, stb ilyesmi, még akkor is, ha nyálasnak tűnik így leírva. a lényeg, hogy erőltesd meg magad, mondj többet és tegyél többet és különlegesebbet, mint eddig, ez a küzdés.
2013. febr. 8. 04:52
 20/26 A kérdező kommentje:

köszönöm 19-es. Rengeteget segítettél és már tudom mi a teendő. :)

17-es!! Nagyon ragaszkodó vagyok és "bújós". A párom nem annyira, én igénylem jobban és talán ez lehetett a gond, hogy beletörődtem hogy neki nincs annyira szüksége rá és így teljesen leálltam ezekkel. Mivel gondoltam előre hogy csak el tol mint szokott vagy ilyenek.

Nagyon köszönöm mindenkinek. Rengetek hasznos tanácsot kaptam! Az ég áldjon meg Titeket a segítőkészségeitek miatt! :)

2013. febr. 8. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!