Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi abban a fair hogymindenkinek van barátja vagy barátnője még a legocsmányabb csajnak is? Kitalálhatjátok hogy nekem van-e.
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 19:54
22/38 A kérdező kommentje:
Ugyes nem rosz! 14 vagyok:)) nem vagyom a tokelyre engem az meg zavar is a lemyeg h ne legyen onzo.. Vagyen sok cipot legyen barna haja barna szeme 165 nel nem kisebb ... :DD nem igazabol csak annyi kell nekem h ne a mellei, miatt szeressen meg hogy legyen sokat velem.:)
2013. febr. 5. 20:10
23/38 A kérdező kommentje:
Az jo de em nem vagyok istenhivo :D bocsi jézus...:D
2013. febr. 5. 20:11
24/38 anonim válasza:
vegyen sok cipőt????? minek neki annyi cipő? vagy neked vegye a cipőket? :DD vagy... cipÓ-ra gondoltál? xd
Inkább egyél teljes kiőrlésű kenyeret ne cipót :D
f19
25/38 anonim válasza:
14 éves korban azért ritka az ilyen akinek fontos ennyire a belső. Majd 3-4 év múlva vagy mégtöbbb. Mondhatni megelőzted a korod, fogadd gratulációm :D De remélem a cipőset csak viccből írtad xD
26/38 anonim válasza:
Gyermekem! Ne tedd ezt, ne az érzéseid irányítsanak mert úgy sosem éred el a célod mely meg vagyon adatva néked.
27/38 anonim válasza:
A szerelembe ne az érzései? :D Hát akkor mi? XD
28/38 anonim válasza:
Amit józan esze sugall neki, mert a mi jó Urunk megadatta néki az értelmet és a tiszta gondolkodást, persze lehet h őt kihagyta ebből....
30/38 anonim válasza:
Am azt írtad hogy nem akarsz nyomulni, ebből talán az jön le h szégyenlősebb vagy. Próbálj meg neten ismerkedni hátha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!